Πώς θα φρεσκάρεις τις τσάντες και τα παπούτσια για να δείχνουν ολοκαίνουρια;

Πώς θα φρεσκάρεις τις τσάντες και τα παπούτσια για να δείχνουν ολοκαίνουρια;

Μερικά μυστικά για να ανανεώσεις τα αγαπημένα items της γκαρνταρόμπας σου.

Η καραντίνα συνεχίζεται ακάθεκτη, δεν καταλαβαίνουμε αν είναι Σαββατοκύριακο ή μια απλή καθημερινή (μάλλον είναι Σάββατο) και κοντεύουμε να εξαντλήσουμε όλες τις δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι. Ναι, σίγουρα έχεις βαρεθεί και θες να βγεις έξω, αλλά αντέχεις λίγο ακόμα. Υπομονή! Τώρα, στον εγκλεισμό, είναι μια καλή ευκαιρία να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου: τα παπούτσια και τις τσάντες.

Σίγουρα όλο τον χειμώνα τα ταλαιπώρησες αρκετά. Πόσες φορές στην καθημερινότητά σου δεν πετάς δεξιά κι αριστερά την τσάντα σου ή την παραγεμίζεις με πράγματα με αποτέλεσμα να χάνει το σχήμα της; Πόσες φορές δεν έχει πάρει το μάτι σου τους λεκέδες από τη βροχή στα παπούτσια σου και είπες «άσ’ το, θα το κάνω αύριο» και δεν το έκανες ποτέ;! Τώρα, λοιπόν, έχεις όλο τον χρόνο να φρεσκάρεις και να ανανεώσεις τα αγαπημένα fashion items σου, ώστε τον επόμενο χειμώνα να τα βρεις περιποιημένα, πεντακάθαρα και να μοιάζουν σαν καινούρια.

Στην παρακάτω gallery θα μάθεις όλα τα tips που θα σε βοηθήσουν να φρεσκάρεις το δέρμα, του σουέντ, τα sneakers σου, τις χρωματιστές τσάντες και πολλά μυστικά ακόμη. Κάνε scroll και ξεκίνα το δικό σου closet challenge!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μάθε πώς θα φτιάξεις ένα εντυπωσιακό jeweled T-shirt (video)