Ένα συγκεκριμένο στυλ T-shirt πρέπει να φοράς φέτος το καλοκαίρι

Ένα συγκεκριμένο στυλ T-shirt πρέπει να φοράς φέτος το καλοκαίρι

Είναι oversized, άνετο και στυλάτο, ενώ θα σε κρατά δροσερή όταν ανεβεί ψηλά ο υδράργυρος!

Μπορεί η καραντίνα και ο Κορονοϊός να μας έχουν κλείσει μέσα στο σπίτι και να μη μας αφήνουν να φοράμε τα ρούχα της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας, αλλά δε θα συμβεί το ίδιο τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε λίγο καιρό θα τελειώσει η δοκιμασία που περνάμε και πρέπει από τώρα να προετοιμαστούμε και να ανακαλύψουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας του καλοκαιριού.

Και για να μη μας πέσει βαριά η ζέστη που θα έχει μόλις αποδράσουμε από την καραντίνα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ T-shirt που θα μας βοηθήσει να την αντιμετωπίσουμε. Το muscle T-shirt είναι το πιο fashionable top που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος το καλοκαίρι. Είτε είναι βαμβακερό, λινό, μεταξωτό ή από βισκόζη, αυτό το άνετο και oversized top, που το μανίκι του τελειώνει λίγο μετά τους ώμους, θα σε κρατήσει κομψή και άνετη τις μέρες που ο υδράργυρος θα έχει «χτυπήσει» κόκκινο.

Συνδύασε το muscle tee σου με jean σορτς, με λευκό cropped denim παντελόνι, με φλοράλ mini φούστα ή και με αέρινες παντελόνες. Φόρεσε τα αγαπημένα σου μενταγιόν κάνοντας layering, αλλά και τα statement γυαλιά ηλίου και –χωρίς αμφιβολία- θα είσαι η summer queen του φετινού καλοκαιριού. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, μπορείς να επενδύσεις σε ένα λευκό, κρεμ ή μπεζ muscle tee που είναι all-time classic χρώματα, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διστάσεις να το φορέσεις και στις πιο έντονες και ζωηρές αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Cover photo: @karinabnyc

Διάβασε ακόμα: Με αυτούς τους 7 στυλάτους τρόπους μπορείς να φοράς την αγαπημένη σου φόρμα