Έξι τρόποι να δείχνεις πιο λεπτή ακόμα και με τα φαρδιά ρούχα που φοράς μέσα στο σπίτι

Έξι τρόποι να δείχνεις πιο λεπτή ακόμα και με τα φαρδιά ρούχα που φοράς μέσα στο σπίτι

Ποιος είπε ότι τα loose και άνετα ρούχα προσθέτουν κιλά;

To βασικό ζητούμε στις «εμφανίσεις καραντίνας» είναι η άνεση και η πρακτικότητα των ρούχων που φοράμε όσο #μενουμεσπιτι, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Από εκεί και μετά όμως τι πειράζει αν μπορούμε να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να είμαστε cool μέσα στα casual, φαρδιά μας ρούχα ενώ ταυτόχρονα δείχνουμε πιο λεπτές και αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία του σώματός μας;

Ρητορική είναι η ερώτηση και επειδή η απάντηση είναι «φυσικά και δεν πειράζει, το αντίθετο!» συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery 6 styling tips που μπορούμε να τα εφαρμόσουμε πανεύκολα την ώρα που καθόμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας και να κάνουμε «κόψουμε» πόντους από τη σιλουέτα μας χωρίς καμία δίαιτα ή στέρηση. Ένα σωστό shapewear, η κατάλληλη επιλογή χρώματος στο sporty look σου και ένα σουτιέν που παρέχει στήριξη, είναι μερικοί από τους «συμμάχους μας» σε αυτό το challenge.

Γιατί είναι, όσο και να πεις, μία κάποιου είδους πρόκληση το να δείχνουμε πιο αδύνατες φορώντας τη φόρμα μας, αλλά εμείς στο Queen.gr τις λατρεύουμε τις προκλήσεις!
Δες επίσης: Δέκα πολύχρωμες φούστες που θα σε κάνουν να εντυπωσιάσεις μόλις βγεις από το σπίτι