#HomeCouture: Αυτό είναι το fashion challenge της καραντίνας που έχει κατακλύσει το Instagram

#HomeCouture: Αυτό είναι το fashion challenge της καραντίνας που έχει κατακλύσει το Instagram

Το newsfeed μας γέμισε με παπλώματα, γάντια κουζίνας, χαρτόνια και κάθε λογής αντικείμενα που μπορούν να μας χαρίσουν μια haute couture δημιουργία… στο σπίτι.

Η εφευρετικότητα εν μέσω καραντίνας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Αφού είδαμε το #pillowhautecouture hashtag και τα πιο stylish κορίτσια να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στο Instagram, τώρα έρχεται ένα νέο καραντινάτο fashion challenge που έχει σχέση με… την υψηλή ραπτική.

Αφού η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής ακυρώθηκε λόγω Κορονοϊού, οι χρήστες των social media αποφάσισαν και δημιούργησαν τη δική τους εναλλακτική #HomeCouture. Στην ουσία, οι χρήστες του Instagram αντιγράφουν high-end catwalk looks με υλικά και ρούχα που έχουν στο σπίτι.

Οι αυτοσχέδιες δημιουργίες όσων τόλμησαν και ενέδωσαν σε αυτό το fashion challenge είναι εμπνευσμένες από iconic σχέδια μεγάλων σχεδιαστών μόδας, όπως John Galliano, Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, Balenciaga και άλλους. Με πολλές δόσεις χιούμορ, έμπνευση, φαντασία και extravagant twists, οι χρήστες του Instagram- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- δημιούργησαν αυτό το home fashion trend μόνο και μόνο για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Δες τα #HomeCouture looks που ξεχωρίσαμε και σου εγγυόμαστε ότι θα γελάσεις με την καρδιά σου. Αυτό δε θέλουμε όλες, άλλωστε, αυτές τις μέρες;

Cover photo: @bizarrebazaarbybrit

Διάβασε ακόμα: Ο Οίκος Louis Vuitton ανοίγει ξανά τα εργοστάσιά του στη Γαλλία για την παραγωγή μασκών