Εντοπίσαμε τρία micro-trends που ανυπομονούμε να φορέσουμε μόλις βγούμε από το σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Εντοπίσαμε τρία micro-trends που ανυπομονούμε να φορέσουμε μόλις βγούμε από το σπίτι

Πολύ κομψά και ευκολοφόρετα και τα τρία.

Kαι οι τρεις τάσεις που ξεχωρίσαμε στο news feed μας το τελευταίο διάστημα, μας έρχονται από τα «μακρινά» (για πολλές) αλλά καθόλου «εξωτικά» (για όλες) nineties. Η πιο minimal δεκαετία της μόδας είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρη για το φετινό καλοκαίρι όπου η επιστροφή σε βασικές αξίες, κοινωνικές αλλά και ενδυματολογικές, είναι μονόδρομος. Τα τακούνια δεν μπορούν να είναι ιλιγγιώδη όταν η χρήση τους θα περιορίζεται στους επαγγελματικούς χώρους και εντός των σπιτιών, τα κοσμήματα δεν μπορούν να «φωνάζουν για προσοχή», αλλά πρέπει αν αποπνέουν διακριτικότητα και φινέτσα με έναν τρόπο σύγχρονο και στυλάτο.

Τέλος τα ρούχα δεν πρέπει να είναι υπερβολικά και πλουραλιστικά σχεδιασμένα. Δεν μπορούν σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού των πάντων να κάνουν «φασαρία». Οπότε ένα φόρεμα σε μία απλή γραμμή, αλλά ένα εντυπωσιακό χρώμα είναι ο πιο φρέσκος τρόπο να κάνεις fashion statement το καλοκαίρι του 2020. Και είναι και ένα από τα τρία micro trends που έχουμε ξεχωρίσει στην παρακάτω gallery.

Τα άλλα δύο αφορούν κοσμήματα και παπούτσια που συνδυάζουν και αυτά τις δύο βασικές «αρετές» των ημερών: λιτότητα στο design και έμπνευση στα μοτίβα. Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα και ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι διαφορετικό, αλλά εξίσου κομψό, με τα προηγούμενα.
Δες επίσης: Μπορεί να είναι ακόμα Απρίλιος αλλά ήδη ξέρουμε ποια παπούτσια θα φοράμε όλο το καλοκαίρι