To πιο δημοφιλές σχέδιο φούστας για το 2020 ίσως το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
To πιο δημοφιλές σχέδιο φούστας για το 2020 ίσως το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Αν όχι, σου δείχνουμε πού μπορείς να το βρεις.

Aπό τα catwalk των Οίκων Μόδας Celine, Stella McCartney και Givenchy για τις συλλογές S/S 2020 μέχρι την ντουλάπα μας, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Όχι όμως για όλους. Για την denim φούστα που είναι το must have item του φετινού καλοκαιριού ήταν, κυριολεκτικά, ένα πολύ μικρό «αλματάκι» που το έκανε και βρέθηκε στην γκαρνταρόμπα μας. Γιατί όλες έχουμε στην κατοχή μας μία jean φούστα. Μini, που φοράμε με τις αγαπημένες μας cowboy boots και αέρινα tops για country chic εμφανίσεις. ‘Η μidi που συνδυάζουμε με αμάνικα ζιβάγκο και logo T-shirts για εμφανίσεις με έμπνευση από τα 70s. Ακόμα και maxi για όσες αγαπάμε τα retro outfits και δεν λείπει το bohemian στοιχείο από κανένα σύνολό μας.

Οι denim φούστες, σε όλα τα μήκη και τα στυλ, στην αυθεντική σκούρα μπλε εκδοχή τους είναι το πιο hot skirt trend της σεζόν και αν δεν έχεις ήδη μία στην κατοχή σου, μπορείς να βρεις στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά, νέα σχέδια του 2020 για να την κάνεις τώρα δική σου.

Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό σου, συνδύασέ το με flat σανδάλια, biker booties, sneakers και chunky πέδιλα με τετράγωνο τακούνι και κάνε statement εμφανίσεις με το πιο βασικό στοιχείο κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας: το denim υλικό.
Δες επίσης: Ας σταματήσουμε να μιλάμε για το σώμα της Adele και ας ξεκινήσουμε να μιλάμε για το μαύρο φόρεμά της

Celine S20 032


Celine S/S 2020 Photo Credit: ΙMaxTree