Ας σταματήσουμε να μιλάμε για το σώμα της Adele και ας ξεκινήσουμε να μιλάμε για το μαύρο φόρεμά της

Ας σταματήσουμε να μιλάμε για το σώμα της Adele και ας ξεκινήσουμε να μιλάμε για το μαύρο φόρεμά της

Το εντυπωσιακό puff-sleeved φουστάνι που φόρεσε στα γενέθλιά της ανήκει σε ένα όχι και τόσο γνωστό designer brand.

Η αλλαγή στη σιλουέτα της 32χρονης, πλέον, Αγγλίδας τραγουδίστριας είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η Adele έχασε 45 κιλά και έδειξε «το νέο της σώμα» χθες με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα χαρακτήρισε «αγγέλους» τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειάς που μας φροντίζουν ώστε να παραμείνουμε γεροί και δυνατοί όλο αυτό το διάστημα την πανδημίας.

Από παπαρατσικές φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές ότι η διάσημη ερμηνεύτρια έχανε σταδιακά βάρος, αλλά για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ανέβασε η ίδια δική της φωτογραφία στα social media, θέλοντας να «επικοινωνήσει» τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της με το ευρύ κοινό. Η Adele ήταν και εξακολουθεί να είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα που τώρα την βλέπουμε για πρώτη φορά να πειραματίζεται και με το στυλ της φορώντας ένα super stylish mini, μαύρο φόρεμα.

Το εντυπωσιακό κομμάτι με τα φουσκωτά μανίκια ανήκει στο σχετικά άγνωστο designer brand, Elzinga, και μπορείς να το βρεις παρακάτω. Τo label, στο οποίο ανήκει το ρούχο, έχει δημιουργηθεί από την Ολλανδή μουσικό και performer, Lieselot Elzinga, έχει σαν βάση του το Άμστερνταμ και όλα τα ρούχα της είναι εμπνευσμένα από τις ζωντανές εμφανίσεις της.

H Αdele με αυτή την fashionable επιλογή της σε L.B.D. (aka Μικρό Μαύρο Φόρεμα) έδειξε πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στο στυλ της. Πιο νεανικό, πιο τολμηρό και πιο ενδιαφέρον. Αναμένουμε και τα επόμενα Insta Looks της!
Δες επίσης: To τζιν πουκάμισο που φόρεσε η Meghan Markle στα γενέθλια του Archie «έκρυβε» ένα μήνυμα υποστήριξης

ccw


Mαύρο φόρεμα, Elzinga, 672 Ευρώ, www.matchesfashion.com