Πώς θα βρεις το σωστό μέγεθος σουτιέν;

Πώς θα βρεις το σωστό μέγεθος σουτιέν;

Μήπως τόσο καιρό φοράς λάθος νούμερο;

Όλες μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε φορέσει λάθος νούμερο σουτιέν. Ίσως τις πρώτες φορές, εκεί στην αρχή της εφηβείας, δεν ξέραμε πώς να το επιλέξουμε και καταλήξαμε να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε μέσα σε αυτό ή και το αντίθετο: να μην μπορούμε με ευκολία να συγκρατήσουμε το στήθος μας.

Μπορεί το σουτιέν να μην έχει να κάνει 100% με μόδα, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο στο αν ένα outfit θα έχει επιτυχία ή όχι. Σκέψου μόνο πόσο άβολα θα αισθανθείς αν σκύψεις και οι τιράντες σου είναι πολύ χαλαρές. Ή αν το σουτιέν σου «δεν κάθεται» όταν κάνεις κινήσεις δεξιά και αριστερά. Ένα σουτιέν που τραβάει ή δεν εφαρμόζει σωστά θα χαλάσει την εικόνα ακόμη και του πιο ακριβού φορέματος. Το σωστό σουτιέν, λοιπόν, πρέπει να σου δίνει την απαιτούμενη στήριξη, αλλά να σε κάνει να νιώθεις άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η εύρεση του σωστού σουτιέν χρειάζεται σίγουρα χρόνο και υπομονή, αλλά ο τρόπος που θα σε κάνει να νιώθεις και να δείχνεις πραγματικά αξίζει όλη την προσπάθεια. Πώς επιλέγουμε, όμως, το σωστό στηθόδεσμο; Όλες οι απορίες σου θα λυθούν στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα πραγματοποιηθεί αλλά… όχι όπως την ήξερες