Ποια είναι τα καλύτερα και ποια τα χειρότερα είδη σανδαλιών για τα πόδια σου;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ποια είναι τα καλύτερα και ποια τα χειρότερα είδη σανδαλιών για τα πόδια σου;

Είμαστε σίγουρες πως έχεις και από τα δύο στυλ στη γκαρνταρόμπα σου.

Γνωρίζουμε πως εξορισμού τα φλατ σανδάλια είναι πολύ πιο άνετα και βολικά στο περπάτημα από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και καλύτερα για τα πόδια μας. O γνωστός, Αμερικάνος ποδίατρος, Benjamin Tehrani, μίλησε στο www.whowhatwear.co.uk και τόνισε πως τώρα το καλοκαίρι υπάρχουν στυλ παπουτσιών που μπορεί να είναι καταστροφικά για τη μέση και τα πέλματά μας ακόμα και αν σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται πολύ εύκολα στο περπάτημα. Σύμφωνα πάντα με τον Δρ. Tehrani είναι καλύτερο κάποιες φορές μέσα στο σπίτι να περπατάς φορώντας μόνο τις κάλτσες σου από το να βάλεις «τα λάθος flats».

Ποια είναι αυτά; Τα flip – flops. Οι κλασικές σαγιονάρες είναι ό,τι χειρότερο για τα πόδια μας. Δεν προσφέρουν καμία σταθερότητα στα πέλματα και δε διευκολύνουν τον βηματισμό. Αντίθετα ο ειδικός υπερθεματίζει για τα ugly sandals. Τα σανδάλια που κρατάνε με τα velcro κουμπώματά τους τα πόδια μας, είναι ό,τι πιο πρακτικό μπορούμε να φορέσουμε για την ανατομία... ίσως και για το στυλ μας αν είμαστε fans αυτού του shoe trend.

Tώρα ξέρεις ποια να αποφύγεις και ποια να φοράς συνέχεια, εντός και εκτός σπιτιού. Αν θες το καλό των ποδιών σου, άφησε λίγο στην άκρη τις σαγιονάρες και βρες το επόμενο τρακτερωτό στυλ σανδαλιών που θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου!
Δες επίσης: Πέντε στυλ τσάντας που αυτό το καλοκαίρι μπορείς να κρατάς το πρωί αλλά και το βράδυ

Τα καλύτερα: Τα ugly sandals με τρακτερωτή σόλα και κουμπώματα που αγκαλιάζουν το πόδι

https://www.instagram.com/p/B_PoU_bhWNB

Tα χειρότερα: Τα Flip - flops που δεν παρέχουν καμία σταθερότητα στο πέλμα

https://www.instagram.com/p/B-HFrYah38X