Πέντε στυλ τσάντας που αυτό το καλοκαίρι μπορείς να κρατάς το πρωί αλλά και το βράδυ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πέντε στυλ τσάντας που αυτό το καλοκαίρι μπορείς να κρατάς το πρωί αλλά και το βράδυ

Για να μην χρειάζεται να γυρίσεις σπίτι μετά το γραφείο για να αλλάξεις ρούχα και αξεσουάρ.

Ο διαχωρισμός πρωινά/βραδινά ρούχα και αντίστοιχη τσάντα έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Η μόδα είναι «ρευστή» και εύχρηστη και αυτή η ευκολία και πολυμορφικότητά της έχει αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στην μετά-Covid 19 εποχή. Οι τσάντες, όπως και τα παντελόνια, τα φορέματα και τα tops μας, οφείλουν να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που να μας επιτρέπουν να τις κρατάμε όλες τις ώρες της ημέρας χωρίς να δείχνουμε «παράξενες» και ανεπίκαιρα ντυμένες.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις αυτά τα πέντε στυλ τσάντας που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη πρωί και βράδυ, στο γραφείο αλλά και στη βόλτα. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι κομψές και πρακτικές αλλά γιατί έχουν ένα μεσαίο προς μεγάλο μέγεθος που σου επιτρέπει να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα για κάθε ανάγκη σου και κάθε περίσταση, αλλά και γιατί οι αποχρώσεις τους συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα looks σου μένοντας «πιστές» στα basic χρώματα.

Δες σε ποια σχέδια αξίζει να επενδύσεις και ξέχνα την μηχανική κίνηση που όλες κάνουμε πριν ξεκινήσουμε τη βραδινή μας έξοδο: να ψάχνουμε ένα μικρό τσαντάκι να κρατήσουμε… δεν θα ξαναχρειαστεί να την κάνεις!
Δες επίσης: No Diet Day! Αυτό το στυλ παντελονιού σε δείχνει αμέσως πιο λεπτή