Πώς θα καταπολεμήσεις τον λεκέ από αποσμητικό;

Πώς θα καταπολεμήσεις τον λεκέ από αποσμητικό;

Είτε είναι λευκός, είτε κίτρινος, νέος ή παλιός, τα tricks που θα μάθεις θα σε βοηθήσουν να τον… εξολοθρεύσεις.

Οι μικρές λεπτομέρειες σε ένα look μπορούν είτε να το αναβαθμίσουν, είτε να το καταστρέψουν. Σκέψου ένα σουτιέν που δεν «κάθεται» ωραία πάνω σου και χαλάει το frame της μπλούζας σου ή ένα ζευγάρι παπούτσια που, όσο εντυπωσιακά κι αν δείχνουν, δεν κολακεύουν το πόδι σου και σε δείχνουν κάπως… περίεργη. Κάπως έτσι μπορεί να την «πατήσεις» με τους λεκέδες από το αποσμητικό σου. Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι το αποσμητικό σου είναι διάφανο και άρα δεν πρόκειται να λερώσει το ρούχο σου, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Πόσες φορές δε σου έχει τύχει να κάνεις ντους, να βιάζεσαι να ετοιμαστείς και φτάνοντας στο ραντεβού σου να συνειδητοποιείς ότι το top σου έχει λεκέ από αποσμητικό; Κι όσο κι αν νομίζεις ότι πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση η καταπολέμησή του, θα γυρίσεις σπίτι και θα τον καθαρίσεις, τελικά καταλήγεις με σπασμένα νεύρα και έναν επίμονο λεκέ να σε «κοιτά» κατάματα και να μην υποχωρεί με τίποτα.

Μην αγχώνεσαι! Ο λεκές σου θα βγει και το μπλουζάκι σου θα είναι και πάλι καθαρό και αστραφτερό όπως ήταν πριν λερωθεί από το αποσμητικό. Πώς; Θα ανακαλύψεις όλα τα μυστικά στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Πώς πρέπει να αποθηκεύεις τα ρούχα σου ώστε να μην τσαλακώνονται; (video)