Αυτό είναι το must-have κόσμημα του φετινού καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το must-have κόσμημα του φετινού καλοκαιριού

Και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή με τα αξεσουάρ σου…

Όταν φτιάχνουμε ένα κομψό σύνολο πάντα χρειαζόμαστε στο τέλος αυτήν την πινελιά, που θα κάνει την εμφάνισή μας ξεχωριστή. Συνήθως, αυτό επιτυγχάνεται, είτε με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα/εκκεντρικά παπούτσια ή με το κατάλληλο κόσμημα. Και εδώ θα σταθούμε στο δεύτερο.

Ας σκεφτούμε πόσο «φτωχό» μπορεί να είναι ένα look χωρίς μια μικρή λάμψη, μια δόση πολυτέλειας, την οποία πάντα δίνει απλόχερα ένα κόσμημα. Θα ήταν, ίσως, ατελής η εμφάνισή μας χωρίς το κατάλληλο αξεσουάρ. Κι αν καμιά φορά σε μπερδεύει το αν πρέπει να βάλεις ένα δαχτυλίδι, ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ, φέτος το καλοκαίρι η απάντηση είναι μία: χρυσή αλυσίδα.

Οι τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 που παρουσιάστηκαν στις Εβδομάδες Μόδας έδειξαν από την αρχή ότι το street style «αγκαλιάζει» αυτήν τη σεζόν το choker από χρυσή αλυσίδα. Είναι το must-have κόσμημα του καλοκαιριού και ό,τι πιο κομψό και ταυτόχρονα sexy θα μπορούσε να κοσμεί τον λαιμό και το σύνολό μας. Ειδικά αν έχεις πάρει και λίγο χρώμα, ένα gold choker θα αναδείξει υπέροχα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου.

Αν προτιμάς τα λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ πάρε ένα choker με λεπτή αλυσίδα, ενώ αν θες να κάνεις extravagant εμφανίσεις τόλμησε να φορέσεις μεγάλες αλυσίδες και συνδύασέ τις με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Cover photo: @beatrice.gutu

Διάβασε ακόμα: Ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλύσης της υφασμάτινης μάσκας προστασίας;