Ένα απροσδόκητα sexy αξεσουάρ κάνει comeback φέτος το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Ένα απροσδόκητα sexy αξεσουάρ κάνει comeback φέτος το καλοκαίρι

Το accessory trend της εφηβείας σου, σου χτυπάει την πόρτα αυτήν τη σεζόν!

Τα τελευταία τρία χρόνια παρατηρούμε μια έντονη αναφορά στις δεκαετίες των 70’s, 80’s και 90’s με πολλές τάσεις εκείνων των εποχών να κάνουν comeback και να μας προκαλούν να τις ξαναδοκιμάσουμε. Είναι σαν τα χρόνια της εφηβείας μας να θέλουν να πάρουν σάρκα και οστά και κατά κάποιον τρόπο να μας καλούν να τα ξαναζήσουμε. Αυτό ακριβώς θα σου θυμίσει και η old school τάση των anklets που επιστρέφει δυναμικά φέτος το καλοκαίρι.

Εκείνα τα βραχιόλια που φορούσες στο πόδι όταν πήγαινες σχολείο και πολύ συχνά σου φώναζε η μαμά να τα βγάλεις, γιατί -για κάποιο λόγο- σε καθιστούσαν «κακό κορίτσι», είναι και πάλι στη μόδα. Αλυσίδες με κρεμαστά charms, με πέρλες ή κοχύλια – όπως θα δεις στην παρακάτω gallery-μετατρέπονται φέτος το καλοκαίρι στο πιο in αξεσουάρ, το οποίο μπορείς να φοράς για τις πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις σου.

Επίλεξε λεπτεπίλεπτες, minimal χρυσές αλυσίδες ή pearl και chunky chain anklets για να αφήσεις τη sexy αύρα σου από όπου κι αν περάσεις, όποια ώρα της ημέρας θελήσεις εσύ. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί με το shorts και τα flip flops σου μέχρι το βράδυ με το αέρινο, maxi φόρεμά σου.

Cover photo: @songofstyle

Διάβασε ακόμα: Οι Ευρωπαϊκές χώρες λένε «ναι» στην ανακύκλωση ρούχων