Πώς πρέπει να διπλώνουμε τα μαγιό για να μένουν πάντα σαν καινούργια (video)

Πώς πρέπει να διπλώνουμε τα μαγιό για να μένουν πάντα σαν καινούργια (video)

Όχι, ο σωστός τρόπος δεν είναι να «πετάμε» απλά τα bikinis μας σε ένα συρτάρι.

Αν θεωρείς απλό το να τοποθετήσεις τα μαγιό σου, και ειδικότερα τα bikinis σου, στα συρτάρια ώστε να μην χάσουν τη φόρμα και την γραμμή τους όσο καιρό και αν χρειαστεί να μείνουν εκεί μέσα… τότε λυπάμαι, θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν έχει δίκαιο. Θέλει ειδικό τρόπο για να διπλώσεις ένα two-pieces swimwear ώστε να παραμείνει σαν καινούργιο και το επόμενο αλλά και το παραεπόμενο καλοκαίρι που μπορεί να το «χρειαστείς».

Αυτόν μας τον δείχνει αναλυτικά το παρακάτω video αλλά για να πάρεις μία γεύση πριν πατήσεις το play, σου λέμε ότι μπορείς να τα διπλώσεις πολύ εύκολα με λίγες μόνο κινήσεις. Στην αρχή «κατεβάζεις» τις τιράντες από το top και μαζεύεις πρώτα τη δεξιά και μετά την αριστερή πλευρά του σχηματίζοντας ένα τετράγωνο. Σχεδόν το ίδιο κάνεις και με το slip με τρεις κινήσεις αυτή τη φορά. Διπλώνεις από τη μία, διπλώνεις από την άλλη και μετά διπλώνεις στη μέση το παραλληλόγραμμο «σχήμα» που έχει δημιουργηθεί.

Στη συνέχεια τα τοποθετείς μαζί, το ένα πάνω από το άλλο, μέσα στο συρτάρι σου το οποίο φροντίζεις να μην έχει υγρασία αλλά να είναι στεγνό και καθαρό. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα δεις πως θα φοράς το αγαπημένο σου bikini για πολλά χρόνια ακόμα και θα δείχνει πάντα σαν να το αγόρασες μόλις χθες…
Δες επίσης: 5 πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Givenchy