Πώς να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου για να διατηρούνται σαν καινούρια;

Μαρία Ροδίτη
Πώς να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου για να διατηρούνται σαν καινούρια;

Μικρά μυστικά για να μην ταλαιπωρείς άδικα τα αγαπημένα σου αξεσουάρ!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έστω και λίγα κοσμήματα στη συλλογή της. Τα αξεσουάρ, άλλωστε, είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί μια εμφάνιση και να δημιουργείς στυλάτα outfits, all day ή βραδινά. Είτε προτιμάς τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια ή τα κολιέ, τα κοσμήματα έχουν μια βασική θέση στη ζωή σου, γιατί σε κάνουν να λάμπεις και να ξεχωρίζεις.

Σκέψου πόσο βαρετό θα έμοιαζε ένα denim παντελόνι με ένα λευκό T-shirt χωρίς ένα κομψό κολιέ στο λαιμό ή ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια;! Πληκτικό και αδιάφορο, θα λέγαμε. Όσο και να αγαπάς, όμως, τα κοσμήματά σου, σίγουρα υποπίπτεις σε ένα βασικό λάθος, που συχνά τα φθείρει και τα ταλαιπωρεί: δεν τα αποθηκεύεις σωστά.

Όσο κουραστικό ή χρονοβόρο κι αν σου ακούγεται, η σωστή αποθήκευση των κοσμημάτων είναι πολύ σημαντική τόσο για τη φροντίδα των ίδιων των κομματιών, όσο και για τη διευκόλυνσή σου στην εύρεσή τους. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery πώς μπορείς να τα τοποθετείς στα ειδικά κουτιά, στα συρτάρια ή σε άλλα ευφάνταστα αντικείμενα, ώστε να είναι πάντα τακτοποιημένα και περιποιημένα.

Διάβασε ακόμα: Η Tokyo του «La Casa de Papel» είναι η νέα μούσα του Jacquemus