7 βασικά fashion items που χρειάζεσαι για τις κοντινές αποδράσεις του ΣΚ

Μαρία Ροδίτη
7 βασικά fashion items που χρειάζεσαι για τις κοντινές αποδράσεις του ΣΚ

Αν αυτό το Σαββατοκύριακο σε βρει σε έναν καλοκαιρινό προορισμό, ξέρουμε τι θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks.

Όλο τον χειμώνα περιμένουμε πώς και πώς το καλοκαίρι και «διψάμε» για τα Σαββατοκύριακα που μας φαίνονται κάπως πιο μεγάλα και ιδανικά για μικρές, κοντινές εξορμήσεις. Αυτό, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο πλησιάζει απειλητικά, η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και αν είσαι από τις τυχερές που έχεις ήδη κλείσει ξενοδοχείο και εισιτήρια για κάποιο κοντινό νησάκι, πρέπει επειγόντως να φτιάξεις βαλίτσα. Συμπάσχουμε μαζί σου και ξέρουμε πολύ καλά ότι η οργάνωση της βαλίτσας και η επιλογή των ρούχων είναι μια δύσκολη υπόθεση.

Όταν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου πολλά από τα summer trends, όπως floral φορέματα, square sandals και διαφορετικά στυλ καπέλων, για πολλή ώρα θα βρίσκεσαι σε δίλημμα μέχρι να καταλήξεις τι θα μείνει εντός και εκτός αποσκευής. Θα κοιτάς την ντουλάπα περιμένοντας μια απάντηση από αυτή, χωρίς τελικά να έρθει ποτέ. Αυτό, όμως, που στη συγκεκριμένη φάση πρέπει να σε απασχολεί είναι όχι να παραγεμίσεις τη βαλίτσα σου με ρούχα που σίγουρα δε θα βάλεις, αλλά να επιλέξεις fashion items-κλειδιά, τα οποία θα σε κρατούν κομψή από το πρωί ως το βράδυ και θα μπορείς να κάνεις fashionable combos μπλέκοντάς τα.

Αν ακόμα δυσκολεύεσαι και κάπως έχεις πελαγώσει, η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει πολύ να καταλήξεις στα ρούχα και αξεσουάρ που πραγματικά χρειάζεσαι μόνο για ένα ΣΚ. Κάνε scroll και άσε τις υπερβολές στην άκρη!

Cover photo: @alexandralapp_

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Φτιάξε τα πιο κομψά και λεπτίλεπτα σκουλαρίκια (video)