6 συνήθειες shopping που θα σε κάνουν πιο προσεκτική ως καταναλωτή

3 SHARES

Μπορεί να αγαπάς τη μόδα και το στυλ, αλλά κι εσύ ξέρεις ότι υπάρχουν φορές που ξεπερνάς τα όρια. Και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε!

Το στυλ, η μόδα και κυρίως το shopping είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας. Είναι η στιγμή που θα συναντήσουμε τις κολλητές μας για να επιλέξουμε μαζί ρούχα και αξεσουάρ ή που θα αφιερώσουμε χρόνο και θα προσφέρουμε χαρά στον εαυτό μας για μία-δύο ώρες εξόρμησης στα εμπορικά καταστήματα. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ξεφεύγουμε από τα όρια- τόσο οικονομικά όσο και σε ποσότητα ρούχων-, ψωνίζουμε πράγματα που ελάχιστες φορές θα φορέσουμε ή που δεν ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ μας, αλλά τυγχάνει αυτήν τη σεζόν που διανύουμε να είναι μεγάλη τάση.

Το αποτέλεσμα; Να έχουμε μια ντουλάπα, η οποία κοντεύει να «σκάσει» και τελικά να μην μπορούμε μέσα σε αυτήν να βρούμε και τα ρούχα που πραγματικά μας βολεύουν στην καθημερινότητά μας. Αν έχεις έρθει αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση ή τώρα βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση, καταλαβαίνεις ακριβώς αυτό που περιγράφουμε. Λύση υπάρχει, βέβαια. Σε πρώτη φάση η αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας σου και ένα καλό ξεκαθάρισμα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να μην μπορείς να επιλέξεις ένα outfit κάθε φορά που ανοίγεις την ντουλάπα, αλλά σε δεύτερη φάση θα πρέπει να αλλάξεις τις καταναλωτικές συνήθειές σου. Στην παρακάτω gallery θα μάθεις αναλυτικά τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις στρατηγική και προσέγγιση κατά τη διάρκεια του shopping, περιορίζοντας παράλληλα τις παρορμητικές αγορές και έχοντας μια worthy to wear γκαρνταρόμπα.

Διάβασε ακόμα: Πώς πρέπει να ποζάρεις για να δείχνεις κομψή σε κάθε φωτογραφία; (video)

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ