4 είδη παντελονιών που μπορείς να φοράς αν ζεσταίνεσαι με το jean σου

Μαρία Ροδίτη
4 είδη παντελονιών που μπορείς να φοράς αν ζεσταίνεσαι με το jean σου

Μπορεί το denim να ανήκει στη wish list μας, αλλά δεν είναι το μόνο είδος pants που μπορούμε να έχουμε και να φοράμε στην καθημερινότητά μας.

Είναι το πιο διαχρονικό item της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις ώρες και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις βγάζοντάς μας ασπροπρόσωπες και κρατώντας μας απόλυτα κομψές. Το jean παντελόνι, αλλά και η εκδοχή του shorts ή της φούστας, είναι must-have items σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι και ένα κομμάτι που δεν πρόκειται ποτέ να σε βάλει σε «ενδυματολογικούς πειραματισμούς».

Το jean παντελόνι, όμως, είναι κάπως ζεστό το καλοκαίρι, ειδικά αν μιλάμε για τη skinny εκδοχή του. Και, κυρίως, τις μέρες με καύσωνα δε θέλουμε με τίποτα να έχουμε κάτι που να «κολλάει» πάνω μας και να κάνει πιο δύσκολη και αφόρητη την καθημερινότητά μας. Εναλλακτικές υπάρχουν αρκετές, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery.

Δε χρειάζεται να βάζουμε την εικόνα μας σε στυλιστικούς περιορισμούς, μένοντας πιστές σε ένα item που νιώθουμε safe ή που ταιριάζει με όλα. Υπάρχουν κι άλλα είδη pants- καυτά shorts (ναι, γιατί όχι;), tailored βερμούδες για ένα office look, ή slouchy παντελόνια- που μπορούν να συμβάλλουν, ώστε να συνθέσουμε ένα ultra fashionable σύνολο, πρωινό ή βραδινό. Άσε, λοιπόν, το jean σου για τα πιο δροσερά βράδια του καλοκαιριού και «πειραματίσου» με άλλα είδη pants, που σίγουρα υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου!

Διάβασε ακόμα: 15 supermodels που άφησαν το δικό τους στίγμα στα θρυλικά 90’s