8 συνδυασμοί χρωμάτων που μόνο οι summer lovers θα εκτιμήσουν

Διονυσία Καλαποθαράκου
8 συνδυασμοί χρωμάτων που μόνο οι summer lovers θα εκτιμήσουν

Αν δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις «στρατόπεδο» και να αγαπήσεις τα καλοκαιρινά χρώματα.

New York str S20 219b copy

Tο 1810 όταν ο Goethe δημοσίευσε το βιβλίο του «Η Θεωρία των Χρωμάτων» ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σημασία των αποχρώσεων που υπάρχουν γύρω μας, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Και μπορεί να πέρασαν αιώνες για να πειστούμε (κάποιες) πως η χρωματοθεραπεία βοηθάει να καθαρίσουμε τα τσάκρα μας, αλλά δεν υπάρχει ούτε μία εκεί έξω που να μην αντιλαμβάνεται τη συνεισφορά των χρωμάτων στην αισθητική αλλά και στη διάθεσή μας. Το δοκίμιο ανέφερε πως «τα χρώματα επιδρούν στην ψυχή, αφού μπορούν, όχι μόνο να διεγείρουν τις αισθήσεις, αλλά κ να μας ξυπνήσουν συγκινήσεις και συναισθήματα» και οι μεγαλύτεροι Οίκοι μόδας και τα πιο γνωστά economy brands του πλανήτη έρχονται αυτό το καλοκαίρι να μας δείξουν το πώς μπορούμε να πετύχουμε αυτήν τη θετική «διέγερση» των συναισθημάτων μέσα από τους σωστούς χρωματικά συνδυασμούς συνόλων.

Τα color combos που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα τα λατρέψεις αν αγαπάς την αισιοδοξία και την αναμελιά του καλοκαιριού αλλά θα θες να τα υιοθετήσεις και αν απλά είσαι οπαδός των fashion forward εμφανίσεων. Το neon με το nude, παραδείγματος χάριν, πρέπει να το φορέσεις αυτό το καλοκαίρι όχι τόσο αν ονειρεύεσαι εξορμήσεις σε νησιά και παραλίας αλλά περισσότερο αν δηλώνεις την πίστη σου στα αστικά, urban τοπία ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστου. Τα μαύρα ρούχα είναι εκεί και σε περιμένουν, καιρός να δώσεις μία ευκαιρία και σε όλα τα υπόλοιπα.
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια μαύρα γυαλιά ηλίου για διαχρονικά looks