Πώς θα βρεις το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού; (video)

Πώς θα βρεις το σωστό μέγεθος δαχτυλιδιού; (video)

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και -πίστεψέ μας- θα σου φανεί πολύ χρήσιμη αυτή η πληροφορία.

Το online shopping κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήρε «φωτιά» με τις περισσότερες γυναίκες να βρίσκουν χαρά μόνο ψωνίζοντας διαδικτυακά κι ας μην ήξεραν πότε θα ξαναφορούσαν αυτά τα ρούχα ή αξεσουάρ. Και δεν αντιλέγουμε! Το online shopping έχει πολλά θετικά στοιχεία, είναι πιο άνετο και γρήγορο από το συμβατικό, όμως κρύβει και μερικές παγίδες.

Σε μία από αυτές έπεσα και εγώ εν μέσω καραντίνας. Θέλησα να παραγγείλω ένα δαχτυλίδι χωρίς να γνωρίζω το μέγεθος που φοράω με αποτέλεσμα… να πάρω το λάθος νούμερο! Λίγο οι κακοί και λανθασμένοι υπολογισμοί, λίγο η περίσσεια χαρά του shopping πάτησα «προσθήκη στη λίστα» και «ολοκλήρωση παραγγελίας» με αποτέλεσμα να αποκτήσω ένα δαχτυλίδι που μόνο χρήσιμο δε μου είναι. Βλέπεις δεν είχε ξαναχρειαστεί να αγοράσω διαδικτυακά κάποιο δαχτυλίδι. Πάντα έμπαινα στο κοσμηματοπωλείο, δοκίμαζα, έπαιρνα και έφευγα ευχαριστημένη με το νέο μου απόκτημα.

Μετά από αυτήν την εμπειρία, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να ψάξω και να μάθω πώς θα βρω το νούμερό μου. Δες τι πρέπει να κάνεις κι εσύ!Για αρχή, παίρνεις ένα σκοινάκι ή μια κλωστή και την περνάς γύρω από το δάχτυλο που θέλεις να φορέσεις το δαχτυλίδι και δένεις σφιχτά. Προσοχή! Το δάχτυλό σου πρέπει να είναι απολύτως τεντωμένο κατά τη μέτρηση. Αφού μετρήσεις, κόβεις το σχοινάκι ακριβώς στα μέτρα του δαχτύλου σου. Έπειτα, παίρνεις αυτό το σχοινάκι, το τοποθετείς σε χάρακα και βλέπεις πόσα χιλιοστά είναι. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, υπάρχει ένας πίνακας στον οποίο θα κάνεις την αντιστοιχία των χιλιοστών με τα νούμερα και έτσι θα βρεις το δικό σου μέγεθος δαχτυλιδιού.

Καλή θέαση και καλό shopping!



Διάβασε ακόμα: 4 tips για να βρεις το σωστό μαγιό αν έχεις μικρό στήθος