5 fashion items που πρέπει να αποφεύγεις, αν είσαι πολύ ψηλή (video)

Μαρία Ροδίτη
5 fashion items που πρέπει να αποφεύγεις, αν είσαι πολύ ψηλή (video)

Μπορεί να έχεις δύο μέτρα πόδι, αλλά αυτά τα ρούχα δε θα σε κολακεύσουν όσο κι αν το πιστεύεις.

Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουμε μεσογειακή σιλουέτα με μέτριο ανάστημα και βρισκόμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια να κολακεύσουμε την εμφάνισή μας και να καταφέρουμε με διάφορα στυλιστικά tricks να δείχνουμε πιο ψηλές και λιγνές. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνα τα κορίτσια που η φύση και τα γονίδια τις προίκισαν με δίμετρα πόδια. Γυναίκες με ύψος πάνω από 1.75 που αντικειμενικά κι εσύ κι εγώ πιστεύουμε ότι μπορούν να φορέσουν τα πάντα, γιατί η ψιλόλιγνη κορμοστασιά τους τις κολακεύει, όπως κι αν έχουν τα πράγματα. Δεν είναι, όμως, τελικά όλα όπως νομίζουμε.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, υπάρχουν πέντε fashion items, που καλό είναι να αποφεύγουν οι πολύ ψηλές γυναίκες. Κι αυτό, γιατί τα συγκεκριμένα ρούχα δεν κολακεύουν και δεν αναδεικνύουν σωστά τη συγκεκριμένη κορμοστασιά και τον σωματότυπο. Αν είσαι ένα ψηλό κορίτσι και διαβάζεις αυτές τις γραμμές, φρόντισε την επόμενη φορά που θα βγεις για βόλτα να μη φορέσεις το πιο κοντό denim shorts ή το πιο mini φόρεμα, που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Θα δείχνεις αρκετά άχαρη και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις. Επίλεξε- καλύτερα- shorts, φορέματα ή φούστες στη μακρύτερη εκδοχή τους, που θα αναδείξουν υπέροχα τα ψηλά πόδια σου.

Επιπλέον, καλό είναι αποφεύγεις cropped παντελόνια και cropped-sleeved μπλούζες. Προσπάθησε τα παντελόνια σου να φτάνουν κάτω από τον αστράγαλο και οι μπλούζες σου να είναι είτε αμάνικες, είτε κοντομάνικες το καλοκαίρι, ή εντελώς μακρυμάνικες τον χειμώνα. Σίγουρα, όμως, να μην τελειώνει το μανίκι στο ύψος του αγκώνα. Κι αυτό, γιατί το ρούχο σου θα δείχνει «λίγο» πάνω σε όλη την έκταση του σώματος που θα έπρεπε κανονικά να καλύψει. Τέλος, θα σου δώσουμε ακόμα μια συμβουλή. Απόφυγε τις mini bags που είναι φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας! Όσο κι αν θέλεις να έχεις μία στη συλλογή σου, δε θα σε κολακεύσει καθόλου, γιατί θα χαθεί κυριολεκτικά στη δίμετρη κορμοστασιά σου και θα περνά σχεδόν πάντα απαρατήρητη. Μην ακολουθείς, λοιπόν, όλα όσα επιτάσσει η μόδα κάθε σεζόν. Προσπάθησε να προσαρμόζεις τις τάσεις πάνω στο δικό σου στυλ και στη σωματοδομή σου!



Διάβασε ακόμα: Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μπαίνει σε μια νέα εποχή