5+1 τρόποι να φορέσεις neon αποχρώσεις χωρίς να δείχνεις υπερβολική

Μαρία Ροδίτη
5+1 τρόποι να φορέσεις neon αποχρώσεις χωρίς να δείχνεις υπερβολική

Μερικές fluo πινελιές θα κάνουν αμέσως πιο ενδιαφέρον το σύνολό σου!

Ήταν στα τέλη του 1930 όταν τα jackets και γιλέκα σε neon χρώματα άρχισαν να φοριούνται από εργαζόμενους σε εργοτάξια, αυτοκινητόδρομους ή σιδηροδρόμους, για να στρέψουν την προσοχή του θεατή και να λειτουργήσουν ως ένα προειδοποιητικό μήνυμα προσοχής και κινδύνου. Με την πάροδο των χρόνων η χρήση τους επεκτάθηκε και φτάσαμε στα 80’s, στην εποχή της disco, των φωτορρυθμικών, του glam και των ατέλειωτων parties, που θα έμοιαζαν πολύ «φτωχά» χωρίς τις εκκεντρικές και κραυγαλέες neon αποχρώσεις σε κάθε χώρο, αλλά και στη μόδα.

Και να που φτάνουμε στο σήμερα και συνειδητοποιούμε ότι τα fluo χρώματα βρίσκονται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν. Άλλωστε, ήδη από πέρσι έχουν αρχίσει να κάνουν δυναμικό comeback στη fashion σκηνή μερικές από τις πιο old-school τάσεις του παρελθόντος. Γιατί να λείπουν οι neon αποχρώσεις;

Μπορεί, σε πρώτη ανάγνωση, να σε τρομάζει το τόσο έντονο χρώμα, μπορεί να αισθάνεσαι ότι φορώντας μια φωσφοριζέ φούστα ή ένα φόρεμα θα ξεχωρίζεις υπερβολικά μέσα στο πλήθος, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, υπάρχουν κομψοί συνδυασμοί και έξυπνοι τρόποι να κάνεις ένα ρούχο ή αξεσουάρ σε neon χρώμα να μαγνητίσει τα βλέμματα και να σου χαρίσει τα πιο κολακευτικά σχόλια που έχεις λάβει ποτέ. Είναι καλοκαίρι και χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ τα έντονα χρώματα στην καθημερινότητά σου και στα looks σου. Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να τα στερηθείς; Αν είσαι τολμηρή, δοκίμασε να φορέσεις ένα maxi φόρεμα σε neon φούξια, ενώ αν είσαι κάπως πιο διστακτική, ξεκίνα δειλά-δειλά να εντάσσεις neon τσάντες ή γυαλιά ηλίου στα καθημερινά looks σου. Λίγο (ή και πολύ) χρώμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το πιο ανάλαφρο και κομψό καλοκαιρινό φόρεμα