Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το πιο ανάλαφρο και κομψό καλοκαιρινό φόρεμα

Μαρία Ροδίτη
Η Kate Middleton μόλις φόρεσε το πιο ανάλαφρο και κομψό καλοκαιρινό φόρεμα

Είναι αυτό που όλες θέλουμε για τις μέρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, σαν τη σημερινή!

Ο υδράργυρος έχει «κολλήσει» σε υψηλές θερμοκρασίες και το ίδιο προβλέπεται να συμβεί μέχρι και την Παρασκευή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Αυτόματα, αυτό σημαίνει ότι αναζητάμε ό,τι πιο αέρινο, δροσερό και κομψό υπάρχει σε ρούχο, που σίγουρα δε θα «κολλάει» πάνω μας και δε θα μας κάνει να δυσανασχετούμε μέσα στη μέρα.

Και ακριβώς αυτό, δηλαδή την κατάλληλη στυλιστική λύση για τον καύσωνα, μας πρότεινε σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της η Kate Middleton. Συγκεκριμένα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν μερικές νέες φωτογραφίες από μία επίσκεψη που πραγματοποίησαν τον Ιούλιο ως μέρος της δουλειάς τους με το Royal Foundation – καθώς το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ο οργανισμός έχει χορηγήσει περίπου 1,8 εκατομμύρια λίρες για να υποστηρίξει την πρώτη γραμμή της κοινότητας και την ψυχική υγεία του έθνους.

Σε αυτήν, λοιπόν, τη δημόσια εμφάνιση, είδαμε την Kate Middleton να φορά ένα ultra chic και αέρινο shirt dress του λονδρέζικου brand Suzannah, το οποίο είναι κατάλληλο για τις υψηλές θερμοκρασίες που διανύουμε τις τελευταίες μέρες. Το λευκό shirt dress με polka dots είχε κοντό μανίκι, ζώνη στη μέση, ενώ έφτανε μέχρι το γόνατο και κολάκευε υπέροχα τη σιλουέτα της Δούκισσας του Cambridge. Το look ολοκληρώθηκε με μικρά σκουλαρίκια-κρίκους, μπεζ εσπαντρίγιες και τις χαλαρές, signature μπούκλες που όλες ξέρουμε ότι αγαπά η Kate.

https://www.instagram.com/p/CC_-53RFPdj

Και κάπως έτσι, η Kate Middleton έφερε το καλοκαίρι στο Instagram feed μας, στις οθόνες μας και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο κάνοντας μια στυλιστική πρόταση που κάθε σύγχρονη γυναίκα μπορεί να υποστηρίξει.

Διάβασε ακόμα: Οδηγός αγοράς: 10 playsuit που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των διακοπών σου