Fashion Απορία: «Πώς γίνεται να μην αφήνει λευκά σημάδια το μαγιό στο σώμα μου ενώ μαυρίζω»;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Fashion Απορία: «Πώς γίνεται να μην αφήνει λευκά σημάδια το μαγιό στο σώμα μου ενώ μαυρίζω»;

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι πιο απλή από όσο νομίζεις.

To «κεφάλαιο μαγιό» είναι δύσκολο για όλους τους «μαθητές» της μόδας. Και με αυτό δεν εννοούμε πως είναι δύσκολο να «εκτίθεσαι» με τόσα λίγα εκατοστά υφάσματος πάνω σου, γιατί κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Πρέπει όλες να αγαπάμε το σώμα μας, να αναδεικνύουμε τις καμπύλες μας και να χαιρόμαστε τον ήλιο και τη θάλασσα (πάντα προσεχτικά αυτό το καλοκαίρι της Πανδημίας).

bikini magio

Το «δύσκολο», λοιπόν, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαγιό μας συνδέεται και με το μαύρισμά μας. Πώς γίνεται να εναλλάσσουμε μαγιό με διαφορετικά σχέδια και cut outs και να μαυρίζουμε ομοιόμορφα όλο το καλοκαίρι; Πώς γίνεται τη μία μέρα να φοράμε bikinis, την άλλη ολόσωμο στράπλες ή με έναν ώμο ή με εντυπωσιακά και sexy designs και να μην μαυρίζουμε κατά τόπους; H λύση είναι πιο απλή από όσο φαντάζεσαι.

@vale.rein

magio me cut out

Μπορεί το καθένα από αυτά τα μαγιό μας να αφήνει ακάλυπτο και διαφορετικό σημείο του κορμιού μας αλλά γίνεται ακόμα και με τόσα πολλά και διαφορετικά σχέδια να μην έχουμε πάνω μας κανένα σημάδι μαυρίσματος. Και η απάντηση έχει απλή, αλλά διττή φύση: Αφενός καλό είναι να αποφεύγουμε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο αφετέρου το μυστικό για να μην έχουμε τα αντιαισθητικά λευκά σημάδια από το μαγιό στην πλάτη, στο στήθος και στους γοφούς μας είναι ακριβώς αυτό που αναφέραμε παραπάνω: «να εναλλάσσουμε μαγιό με διαφορετικά designs και cut outs σε άλλα σημεία κάθε φορά».

Έτσι μέχρι να αρχίσει να διαφαίνεται μία τιράντα στους ώμους σου, έχεις βάλει στράπλες την άλλη μέρα και το συγκεκριμένο σημείο έχει ξεκινήσει και πάλι να μαυρίζει. Σε αυτήν την Fashion Απορία το «πρόβλημα δίνει μόνο του τη λύση του», κάτι που στα μαθηματικά, παραδείγματος χάριν, δεν συμβαίνει ποτέ #ναταλεμεκαιαυτα.
Δες επίσης: The Body(suit) Issue: Πώς να φορέσεις τα κορμάκια στο νησί αλλά και στην πόλη