The Body(suit) Issue: Πώς να φορέσεις τα κορμάκια στο νησί αλλά και στην πόλη

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Body(suit) Issue: Πώς να φορέσεις τα κορμάκια στο νησί αλλά και στην πόλη

Και να μη μοιάζεις με μπαλαρίνα των Μπολσόι.

H Κhloe Kardashian είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο αμερικανικό Cosmopolitan μετά την απώλεια βάρους και τη συστηματική γυμναστική, την οποία καθιέρωσε στην καθημερινότητά της: «Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου έχω μάθει να με αγαπάω σύμφωνα με τα δικά μου standards. Δεν χρειάζεται να ανταποκριθώ στις προσδοκίες κάποιου άλλου για το πώς πρέπει να είμαι και αυτό το κατάλαβα όταν στάθηκα μπροστά στον καθρέπτη φορώντας μόνο ένα κορμάκι και μου άρεσε αυτό που έβλεπα».

Τα bodysuits για τη μικρή αδερφή Kardashian ήταν ένα μέσο αυτοπεποίθησης, ένας τρόπος να δει, να καταλάβει, να αποδεχτεί και να αγαπήσει τον σωματότυπό της με λιγότερα ή περισσότερα κιλά. Για όλες εμάς είναι σίγουρα τα παραπάνω, αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Γιατί με ένα κορμάκι δεν βλέπουμε μόνο τη «γυμνή αλήθεια» της σιλουέτας μας αλλά έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την πιο fashionable εκδοχή του στυλ μας βασιζόμενες στη βασική αρχή του μινιμαλισμού: με δύο μονόχρωμα κομμάτια και ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια, μπορείς να κάνεις statement.

Tα κορμάκια στη μαύρη, λευκή και nude εκδοχή τους, σε στυλ T-Shirt ή πουκάμισου αλλά και στη βασική version με τις τιράντες spaghetti, είναι κομμάτια που μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά σε όλα τα καλοκαιρινά looks μας, στις διακοπές αλλά και στην πόλη. Ιδανικά για δυναμικά city girls που αποθεώνουν τα urban outfits αλλά και για bohemian κορίτσια που αποζητούν την άνεση και στο νησί.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 6 ultra stylish τρόπους να τα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι και να δεις και στην πράξη αυτό που λέει η φίλτατη Khloe παραπάνω, «πώς είναι να είσαι περήφανη για το σώμα» αλλά και για το στυλ σου (ερχόμαστε και προσθέτουμε εμείς).
Δες επίσης: Birthday Girl! Η Meghan Markle είναι το σύγχρονο πρόσωπο της μοναρχίας

https://www.instagram.com/p/CCop2p2nMlN