Το επιτυχημένο necklace layering περιέχει σίγουρα αυτό το κόσμημα

Μαρία Ροδίτη
Το επιτυχημένο necklace layering περιέχει σίγουρα αυτό το κόσμημα

Είναι το αξεσουάρ-κλειδί για όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου…

Μπορεί να έχουμε αποθεώσει από τις αρχές του καλοκαιριού τα σκουλαρίκια και δη τα εντυπωσιακά και oversized ως το απόλυτο κόσμημα αυτής της εποχής, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα βάλουμε τα υπόλοιπα στην άκρη. Μπορεί ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι να είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές βόλτες, αλλά και για την παραλία, όμως δεν μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ τα σκουλαρίκια με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους. Είναι ίσως πιο περιοριστικά…

Αυτό που μπορείς να κάνεις, όμως, και να φοράς ολημερίς και ολονυχτίς είναι πολλά μενταγιόν στο λαιμό. Σίγουρα θα έχεις ακούσεις για το necklace layering, δηλαδή το να φοράς αρκετά διαφορετικά κολιέ ή μενταγιόν στο λαιμό σου κάνοντας έτσι τη διαφορά σε κάθε look. Και ναι, μπορεί να έχουμε ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν τις λεπτές ή πιο παχιές αλυσίδες, αλλά έχουμε καταλήξει- εμείς, τα it girls του Instagram και οι celebrities- ότι ένα συγκεκριμένο μενταγιόν είναι απαραίτητο για να πετύχεις το σωστό layering.

Ο λόγος για το κωνσταντινάτο κόσμημα. Αυτό το στρογγυλό, χρυσό (ή και ασημί, πολλές φορές) κόσμημα που μοιάζει με νόμισμα, δεν έχει κανενός είδους υπερβολή και η αξία του παραμένει διαχρονική στο πέρασμα των ετών.

Αυτό το μενταγιόν που έχει τη μορφή νομίσματος είναι απαραίτητο και ικανό να κάνει το necklace layering σου να ξεχωρίσει. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς να το «μπλέξεις» ανάμεσα στις λεπτές αλυσίδες ή τα πιο διακριτικά μενταγιόν που έχεις επιλέξει να φοράς στην καθημερινότητά σου, να φορέσεις ένα ή και περισσότερα κωνσταντινάτα «παίζοντας» με τα μήκη ή να το συνδυάσεις με ένα κολιέ με κοχύλια δημιουργώντας ένα άκρως καλοκαιρινό και στυλάτο jewelry combo.

Cover photo: @sincerelyjules

Διάβασε ακόμα: #Bloomershorts: Το shorts trend που πρέπει να δοκιμάσεις μέσα στον Αύγουστο