Fashion DIY: Φτιάξε πανεύκολα ένα bandana top (video)

Fashion DIY: Φτιάξε πανεύκολα ένα bandana top (video)

Και δώσε μια bohemian αισθητική σε κάθε σύνολό σου.

Μπορεί μέχρι σήμερα να φορούσες την αγαπημένη σου bandana με χίλιους δυο τρόπους στα μαλλιά, για να αντιμετωπίσεις τους καύσωνες του καλοκαιριού με κομψότητα και στυλ, όμως ήρθε η ώρα τώρα να τη δεις με άλλο… μάτι. Αυτό το μικρό και καθόλου ασήμαντο αξεσουάρ μπορεί -εκτός από λαστιχάκι μαλλιών, αξεσουάρ τσάντας ή ζώνη στη μέση- να φορεθεί και ως top.

Το λεγόμενο bandana top, λοιπόν, έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα αυτό το καλοκαίρι φέρνοντας μνήμες στο νου από την εποχή των 90’s και 00’s, όταν πραγματικά μεσουρανούσε. Και μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει τέλη Αυγούστου, όμως, σίγουρα προλαβαίνεις να το φορέσεις για αρκετό καιρό ακόμη μιας και – όπως κάθε χρόνο- ο Σεπτέμβριος θα μας χαρίσει πολλές, ζεστές μέρες.

Δε χρειάζεται να τρέξεις στα καταστήματα ή να ξεκινήσεις να αναζητάς online shops για να αποκτήσεις ένα bandana top. Μπορείς μόνη σου να το φτιάξεις, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, χρησιμοποιώντας ένα μαντήλι που ήδη έχεις, ένα ψαλίδι και ένα έξτρα κομμάτι μαύρου υφάσματος, το οποίο θα χρησιμοποιήσεις ως φόδρα για το bandana top.

Αρχικά, δίπλωσε τρεις φορές την bandana και κόψε την οριζόντια και στην πάνω και στην κάτω πλευρά. Έτσι, θα δημιουργήσεις τρία κομμάτια υφάσματος. Χρησιμοποίησε το πρώτο κομμάτι για να φτιάξεις τα cups του bandana top και «επιστράτευσε» ένα δικό σου σουτιέν, ώστε να το χρησιμοποιήσεις σαν πατρόν. Στη συνέχεια, ράψε το ένα κομμάτι κάτω ακριβώς από το στήθος και το άλλο στην πίσω πλευρά και αμέσως έχεις δημιουργήσει ένα κομψό, sexy και άκρως καλοκαιρινό bandana top.

Δες αναλυτικά όλη τη διαδικασία πατώντας το play και από εμάς… Καλή επιτυχία!



Cover photo: @brit_harvey

Διάβασε ακόμα: 10 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το ίδιο maxi φόρεμα (video)