4 τάσεις στα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις τον Σεπτέμβριο

Μαρία Ροδίτη
4 τάσεις στα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις τον Σεπτέμβριο

Και θα σε οδηγήσουν αργά και σταθερά προς το φθινόπωρο.

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαμε αποθεώσει τα καλοκαιρινά φορέματα και τη «δύναμή» τους να μας κρατούν την ίδια στιγμή στυλάτες και δροσερές. Τώρα, όμως, που -ημερολογιακά τουλάχιστον- το καλοκαίρι κάνει φινάλε, εμείς δεν είμαστε έτοιμες να αποχωριστούμε το αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας μας. Και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουμε.

Τα φορέματα θα συνεχίσουν να έχουν ισχυρή παρουσία στη fashion πραγματικότητά μας και τον Σεπτέμβριο με νέες τάσεις να μας απασχολούν και να μας κάνουν να θέλουμε να τα φοράμε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο cocktail bar που θα επισκεφθούμε με τις κολλητές μας φίλες.

Αν, λοιπόν, σε αυτήν τη φάση φτιάχνεις τη shopping list του φθινοπώρου, δεν πρέπει να ξεχάσεις να προσθέσεις σε αυτήν τα τέσσερα dress trends που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Φορέματα που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου, σε διαφορετικά μήκη και σχέδια, με vintage λεπτομέρειες και all-time classic μοτίβα είναι μόνο μερικά από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις τον Σεπτέμβριο.

Σε αυτήν την άκρως μεταβατική περίοδο που κάθε χρόνο όλες βιώνουμε, δε χρειάζεται να «σπάμε το κεφάλι μας» για να βρούμε τι είναι κατάλληλο και τι όχι για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Η λύση ενός (ή και περισσότερων) ultra fashionable φορέματος είναι η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα «τι φοράμε αυτόν τον καιρό». Και μας βγάζει από όλους τους στυλιστικούς προβληματισμούς που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη εποχή.

Διάβασε ακόμα: Με ένα νέο εγχείρημα ο Jacquemus θέλει να μας βάλει στο δικό του σύμπαν