Με ένα νέο εγχείρημα ο Jacquemus θέλει να μας βάλει στο δικό του σύμπαν

Μαρία Ροδίτη
Με ένα νέο εγχείρημα ο Jacquemus θέλει να μας βάλει στο δικό του σύμπαν

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Γάλλου σχεδιαστή μόδας είναι διαφορετικό από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα...

Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα στο χώρο της μόδας με τις συλλογές, τα ρούχα του και τις χαρακτηριστικές mini bags να γοητεύουν κάθε μάτι που περνά από πάνω τους. Ο Simon Porte Jacquemus είναι το next big thing στη fashion πραγματικότητα και αυτό το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στα λίγα χρόνια που είναι στο προσκήνιο.

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, όμως, φαίνεται ότι αρέσκεται να ξεπερνά τα προσωπικά του όρια και να μη μένει σε επαγγελματικά στεγανά. Γι’ αυτό, άλλωστε, το νέο επαγγελματικό του βήμα δεν έχει σχέση με πασαρέλες, Εβδομάδες Μόδας και δημιουργία ρούχων, αλλά αφορά… την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Images».

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ φωτογραφιών του με τίτλο «Marseille je t’aime», ο Jacquemus ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account του ότι την 1η Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούριο βιβλίο του, το οποίο θα μας βάλει… στον δικό του κόσμο. Στην ουσία, πρόκειται για ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει ανεπιτήδευτες και χωρίς επεξεργασία εικόνες από το προσωπικό κινητό του.

https://www.instagram.com/p/CEOzoR1Dc6k

«Χαίρομαι που κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο μας την 1η Σεπτεμβρίου! Όλες οι αγαπημένες μου εικόνες από το iPhone σε ένα βιβλίο! Τόσο ενθουσιασμένος!», αναφέρει ο Jacquemus στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως μπορείς να δεις, στο εξώφυλλο του βιβλίου αναγράφεται ο τίτλος μαζί με τον αριθμό «2», που υποδηλώνει τη συνέχιση μιας σειράς που ξεκίνησε με το βιβλίο για τη Μασσαλία. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις μέρες από τώρα στο www.jacquemus.com .

Διάβασε ακόμα: Adidas X Stella McCartney: Η κόρη της Madonna πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή