Πώς θα φορέσεις τη ζώνη σου με 5 διαφορετικούς τρόπους; (video)

Πώς θα φορέσεις τη ζώνη σου με 5 διαφορετικούς τρόπους; (video)

Τα έξυπνα tricks που θα ανανεώσουν τα καθημερινά looks σου.

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που ξυπνάς, σηκώνεσαι από το κρεβάτι και δεν έχεις καμία στυλιστική έμπνευση. Υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που περιχαρής μεν, με απορία δε, ανακαλύπτεις ότι έχασες κάνα δυο κιλάκια και το παντελόνι δε στέκεται όπως θα ήθελες. Τι κάνεις και στις δύο περιπτώσεις; Επιστρατεύεις την πιο fashionable ζώνη που έχεις στην ντουλάπα σου και λύνεις και τα δύο προβλήματά σου.

Η αλήθεια είναι ότι η ζώνη είναι ένα παρεξηγημένο αξεσουάρ. Πολλές γυναίκες, δηλαδή, δεν επενδύουν σε ζώνες, δεν τις υπολογίζουν στα σύνολά τους και τις χρησιμοποιούν ως την έσχατη λύση. Λάθος! Αυτό το τόσο κομψό αξεσουάρ μπορεί να σου χαρίσει πλήθος stylish εμφανίσεων, που θα αναδείξουν εσένα την ίδια, αλλά και τη σιλουέτα σου.

Σκέψου πόσο πιο στυλάτο θα δείξει ένα απλό denim παντελόνι με το λευκό πουκάμισό σου αν προσθέσεις μια καφέ ζώνη. Ορατή η διαφορά! Τις αλήθειες να τις λέμε. Και δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τη δέσεις γύρω από τη μέση σου. Οι επιλογές είναι πολλές.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, πέντε πολύ απλοί τρόποι δεσίματος της ζώνης σου σε ένα παντελόνι θα σου χαρίσουν πέντε διαφορετικά looks και θα δώσουν ένα fresh & chic twist σε κάθε outfit σου! Αν η ζώνη σου είναι πολύ μακριά, μπορείς να την τυλίξεις με έναν όμορφο και αισθητικά κομψό τρόπο γύρω από την αγκράφα της. Αν βαριέσαι απλά να την περάσεις στα θηλάκια του παντελονιού σου και αυτή η λύση σού φαίνεται πολύ κλασική, μπορείς να τη δέσεις πάνω από το top ή το πουκάμισό σου. Πάτα, λοιπόν, το play, ενημερώσου στυλιστικά και δοκίμασε όλους τους πιθανούς τρόπους δεσίματος της ζώνης, που σίγουρα θα εξελίξουν το στυλ σου.



Διάβασε ακόμα: Η δήλωση στήριξης στο φεμινιστικό κίνημα που ήρθε μέσα από την πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Markle