5 stylish τρόποι να εντάξεις το cardigan στα φθινοπωρινά σου σύνολα

Μαρία Ροδίτη
5 stylish τρόποι να εντάξεις το cardigan στα φθινοπωρινά σου σύνολα

Πρόκειται ίσως για το πιο αναγκαίο κομμάτι αυτής της μεταβατικής εποχής.

Τα τελευταία χρόνια το cardigan έχει αναχθεί ως ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, ειδικά τις μεταβατικές εποχές του φθινοπώρου και της άνοιξης. Και επειδή σήμερα- ημερολογιακά τουλάχιστον- μπαίνουμε με το δεξί στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery 5 stylish τρόπους να φορέσεις αυτό το cozy κομμάτι της ντουλάπας σου.

Το cardigan ή αλλιώς η πλεκτή ζακέτα είναι το πανωφόρι που θα χρειάζεσαι από εδώ και στο εξής στην καθημερινότητά σου. Λίγο η ψύχρα νωρίς το πρωί, λίγο το δροσερό αεράκι τις νυχτερινές ώρες, ένα cardigan μπορεί να σου δώσει πρακτική και στυλιστική λύση στο πι και φι.

Αν είσαι fan των μονοχρωματικών συνόλων, μπορείς να δημιουργήσεις ένα total black ή total white look φορώντας το cardigan για αυτό που έχει προοριστεί, δηλαδή ως ζακέτα, ή φορώντας το εναλλακτικά ως top. Αν θέλεις να κάνεις fashion statement, δεν έχεις παρά να κινηθείς σε safe χρωματικούς συνδυασμούς στο basic σύνολό σου και να επιλέξεις ένα cardigan σε bold απόχρωση που θα ξεχωρίσει (η επιλογή του φούξια, μπλε ελεκτρίκ ή λεμονί θα σε ανταμείψει).

Μπορείς ακόμη να «παίξεις» με τα μήκη και να επιλέξεις μια πιο μακριά και oversized πλεκτή ζακέτα για τις casual εμφανίσεις σου και μια πιο στενή και σε κοντό μήκος για τις πιο επίσημες περιστάσεις. Ας μη λέμε άλλα, όμως… Κάνε scroll και πάρε όλο το fall fashion inspo που χρειάζεσαι!

Cover photo: @mellanie.fernandez

Διάβασε ακόμα: Πώς θα φορέσεις τη ζώνη σου με 5 διαφορετικούς τρόπους; (video)