8 νέοι & fashionable τρόποι να φορέσεις το πουκάμισό σου (video)

8 νέοι & fashionable τρόποι να φορέσεις το πουκάμισό σου (video)

Είναι η κατάλληλη εποχή να το φορέσεις ξανά και ξανά!

Πολλές γυναίκες το θεωρούν ως ένα άκρως αυστηρό ρούχο, που εκπέμπει σοβαρότητα. Άλλες πιστεύουν ότι φοριέται μόνο σε επίσημες περιστάσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν ισχύει τίποτε από τα δύο. Αντιθέτως, το κλασικό λευκό ή σιέλ πουκάμισο είναι ένα κομμάτι passepartout σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και όχι απλά μια «στολή γραφείου».

Το παρακάτω βίντεο θα σου αποδείξει με επιχειρήματα-looks τους παραπάνω ισχυρισμούς μας. Γιατί το all-time classic πουκάμισο δεν μπορεί μόνο να σε «συνοδεύσει» σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον, ούτε να εκπέμψει μόνο σοβαρότητα.

Αντιθέτως, μπορεί να συνδυαστεί με την αγαπημένη πλισέ φούστα σου και ένα σακάκι για ultra girly εμφανίσεις, με το shorts σου (μέχρι να τελειώσει αυτός ο επίμονος καύσωνας), αλλά και με leather pants μόλις οι πρώτες φθινοπωρινές μέρες κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το ρούχο είναι άκρως βολικό και δεν προορίζεται για μία χρήση. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι must σε κάθε ντουλάπα. Το κλασικό πουκάμισο, λοιπόν, έχει «πολλά πρόσωπα». Το ζήτημα είναι εσύ τι θέση θα του δώσεις στα outfits σου και πώς θα καταφέρεις να το αναδείξεις φορώντας το ξανά και ξανά και κάνοντας άπειρους στυλιστικούς συνδυασμούς. Πάτα το play και σε αυτό το ολιγόλεπτο βίντεο θα βρεις όλο το #fashioninspo που αναζητούσες τόσο καιρό!



Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς σε λίγο καιρό αλλά και όλο τον χειμώνα