5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς σε λίγο καιρό αλλά και όλο τον χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς σε λίγο καιρό αλλά και όλο τον χειμώνα

Δες ποιες είναι αυτές!

Μπορεί οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών να μας καλούν να επισκεφθούμε πάλι τη θάλασσα και όχι το βουνό, όμως δεν αργεί ο καιρός που θα φορέσουμε τα cozy outfits μας και θα πρέπει να τα συνδυάσουμε με τα πιο hot boot trends της σεζόν. Γιατί αν υπάρχει ένα παπούτσι που αρμόζει στυλιστικά στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, αυτό δεν είναι άλλο από τις μπότες.

Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στις μπότες που θα βλέπεις παντού σε λίγες μέρες, αλλά και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Καλά τα kitten heels, τα mules και οι γόβες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σωστό-στυλιστικά- για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες από ένα ζευγάρι μπότες.

Over-the-knee, combat, με τρακτερωτή σόλα ή σε western γραμμή, οι μπότες που θα μας απασχολήσουν τη σεζόν F/W 2020-21 χαρακτηρίζονται από διαφορετικότητα και κομψότητα, στοιχεία που είναι άκρως απαραίτητα για να ολοκληρώσεις τα φθινοπωρινά και χειμερινά σύνολά σου.

Μην αγχώνεσαι για το αν θα βρεις κάποια που να σου ταιριάζει. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, είναι σίγουρο ότι θα βρεις εκείνο το trend που θα ικανοποιήσει το γούστο σου και θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις τα everyday looks σου. Οι μπότες, άλλωστε, συνδυάζονται με φούστες και φορέματα σε όλα τα μήκη και τις γραμμές. Μπορούν, όμως, να φορεθούν με παντελόνια ή leggings κάνοντας πιο sexy το καθημερινό look μας. Κάνε, λοιπόν, scroll, επεξεργάσου τις και βάλε στη shopping list σου το trend που δεν υπάρχει ακόμα στη δική σου συλλογή.

Διάβασε ακόμα: Like twins! Η Victoria Beckham και η κόρη της φορούν το ίδιο κομψό φόρεμα