Με λίγη σόδα μαγειρικής τα δερμάτινα sneakers σου θα δείχνουν σαν καινούργια (video)

Με λίγη σόδα μαγειρικής τα δερμάτινα sneakers σου θα δείχνουν σαν καινούργια (video)

Δες πώς να τα πλύνεις εύκολα και απλά, μόνη στο σπίτι.

«Όποιος δεν έχει στην γκαρνταρόμπα του ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα αθλητικά παπούτσια να σηκώσει τώρα το χέρι»… σιωπή στο επόμενο πλάνο. Σκέψου εφηβική ταινία που ξεκινάει με αυτήν την ερώτηση. Ή και ταινία που απευθύνεται σε πιο ώριμο ηλικιακά κοινό. Το μόνο σίγουρα είναι πως δεν θα κουνηθεί χέρι στην επόμενη σκηνή. Και αυτή η «σιωπή» είναι πολύ ρεαλιστική και έξω από τα κινηματογραφικά πλατό.

Και είναι πολύ ρεαλιστική για τον προφανή λόγο: όλες έχουμε ένα ζευγάρι λευκά sneakers στην γκαρνταρόμπα μας και σήμερα ήρθε η ώρα να δεις μαζί με μας το παρακάτω video για να δεις πως θα ανανεώσεις το χρώμα τους και πώς θα τα καθαρίσεις μόνη σου στο σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο νερό και λίγη σόδα μαγειρικής.

Εxtra tip: μπορείς να ρίξεις και λίγο ήπιο απορρυπαντικό ρούχων σε μία άλλη λεκάνη με νερό και να πλύνεις πρώτα εκεί τα κορδόνια τους αφού τα αφαιρέσεις από τα παπούτσια σου και τα αφήσεις να μουλιάσουν για 15 λεπτά.
Πάτησε το play και αφιέρωσε ένα τέταρτο από το πρωινό του Σαββάτου σου αύριο, στα αγαπημένα σου sneakers. Θα τα φοράς και τον χειμώνα, τους αξίζει λίγη περιποίηση!
Δες επίσης: Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα πρόσφατα red carpet looks που ξεχωρίσαμε