3 στυλ παπουτσιών που θα σε βολέψουν πολύ το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
3 στυλ παπουτσιών που θα σε βολέψουν πολύ το φθινόπωρο

Είναι flat και ό,τι πρέπει για τις πολλές ώρες που περνάς εκτός σπιτιού.

Δεν είναι κάποιο πρωτόγνωρο νέο ότι το ελληνικό καλοκαίρι μπορεί να κρατήσει μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Και, φυσικά, χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό! Ωστόσο, υπάρχουν εκείνες οι στιγμές ψύχρας μέσα στον Σεπτέμβριο-κυρίως πολύ πρωί ή αργά το βράδυ- που κάνουν λίγο άκαιρη την επιλογή των σανδαλιών ή των ψηλοτάκουνων πέδιλων.

Είναι εκείνο το μεταίχμιο μεταξύ δύο εποχών που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και κυκλοφορείς με κοντομάνικο και ένα jacket μονίμως στο χέρι για «ώρα ανάγκης» και σε γυροφέρνει το δίλημμα: να φορέσω λίγο ακόμα τα σανδάλια μου ή να βγάλω από την ντουλάπα τα μαύρα μποτάκια;

Το θέμα «ρούχα το φθινόπωρο» το έχουμε λύσει σε άλλα θέματα. Το θέμα «παπούτσια», όμως, θα το λύσουμε εδώ και λίγο πιο αναλυτικά στην παρακάτω gallery. Αυτήν την περίεργη και κάπως μεταβατική εποχή, λοιπόν, υπάρχουν τρία στυλ παπουτσιών που μπορείς να φοράς ανελλιπώς, από το πρωί ως το βράδυ και από πιο casual μέχρι και πιο επίσημες περιστάσεις.

Το ένα είδος είναι τα all-time classic- και αγαπημένα για πολλά fashion girls- sneakers. Είναι η τέλεια πρωινή και απογευματινή λύση για να συνδυάσεις τα casual σύνολά σου. Τα άλλα δύο στυλ παπουτσιών ίσως να τα είχες στο μυαλό σου συνδυασμένα με πιο αυστηρά office ή preppy looks και να δυσκολευόσουν να τα φορέσεις στις απογευματινές ή βραδινές εμφανίσεις σου. Από σήμερα, όμως, μπορείς άνετα να τα εντάξεις σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου και να μετατραπείς στη fashion queen του φετινού φθινοπώρου. Γιατί και με flat shoes μπορούμε να είμαστε ultra fashionable, κορίτσια!

Διάβασε ακόμα: Η Victoria Beckham φόρεσε τις μπότες που πρέπει να αποκτήσεις κι εσύ φέτος