Πώς μπορείς να φορέσεις τα flat παπούτσια σου αυτήν την εποχή;

Μαρία Ροδίτη
Πώς μπορείς να φορέσεις τα flat παπούτσια σου αυτήν την εποχή;

Δες 10+1 looks και μάθε πώς θα είσαι άνετη και στυλάτη όλη την ημέρα.

Κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του όταν ήταν μικρό δοκίμαζε στα κρυφά τα ψηλοτάκουνα της μαμάς της και ονειρευόταν τη μέρα που θα σταθεί πάνω σε αυτά. Το έχεις κάνει κι εσύ. Μην κρύβεσαι άλλο. Πού να ήξερες, όμως, ότι αυτή η μέρα θα ήταν «δύσκολη» και ότι δε θα άντεχες να στέκεσαι εκεί ψηλά σε καθημερινή βάση;!

Η αλήθεια είναι ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι η στυλιστική αδυναμία κάθε γυναίκας. Είναι το αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει εντελώς την οπτική που έχουμε για ένα σύνολο και που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είναι, όμως, και αυτό που θα μας κάνει να γκρινιάξουμε, να πονέσουμε και πολλές φορές να πληγώσουμε τα πόδια μας.

Ευτυχώς, υπάρχει εναλλακτική και ακούει στο όνομα… flat shoes. Ναι, ναι! Τα ίσια παπούτσια είναι η τέλεια λύση για να φέρνεις εις πέρας τις απαιτητικές μέρες εκτός σπιτιού με άνεση και περίσσιο στυλ. Και οι street style εμφανίσεις των fashion girls θα σου αποδείξουν αυτήν ακριβώς τη διαπίστωσή μας στην παρακάτω gallery.

Γιατί ποιος είπε ότι ένα αυστηρό office look με κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί μόνο με ψηλοτάκουνε γόβες; Ή ότι το maxi φόρεμά σου δεν μπορεί να είναι ultra fashionable με ένα ζευγάρι βολικά, λευκά sneakers; Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις. Τα flats μπορούν να πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μια φορά στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, αρκεί να τους δώσεις αυτήν την ευκαιρία. Φόρεσέ τα, λοιπόν, από το πρωί ως το βράδυ και θα δεις ότι θα σου χαρίσουν την απόλυτη άνεση, χωρίς καμία έκπτωση στο στυλ σου.

Διάβασε ακόμα: Η Kim Kardashian θα λανσάρει νυφική συλλογή για το shapewear brand της