Δεν είναι το μαύρο και το μπεζ τα μοναδικά χρώματα μέσα στα οποία δείχνεις πολύ κομψή

Δεν είναι το μαύρο και το μπεζ τα μοναδικά χρώματα μέσα στα οποία δείχνεις πολύ κομψή

Yπάρχουν άλλα τρία, κάπως απροσδόκητα, που θα κάνουν λίγο πιο φωτεινό αυτό το περίεργο φθινόπωρο.

«Επιστροφή στις βασικές αξίες της μόδας», «απλότητα και μινιμαλισμός ξανά στο επίκεντρο», «διαχρονικά σχέδια και κλασικά χρώματα, πρώτα στη λίστα των fashion επιλογών μας για τον φετινό χειμώνα»: όλα τα παραπάνω κρύβουν πολλές δόσεις αλήθειας και είναι δηλώσεις που έχουμε γράψει και έχουμε κάνει την περίοδο αυτήν της πανδημίας. Το να αγοράσουμε ρούχα και αξεσουάρ σε plain χρώματα, όπως είναι το μαύρο, το μπλε και οι neutral αποχρώσεις είναι μία εγγυημένα σωστή επιλογή για να δημιουργήσουμε μία all time classic γκαρνταρόμπα ειδικά αυτή τη στιγμή που η ποικιλομορφία των τάσεων δέχεται ένα πλήγμα. «Πού να βάλεις τα εκκεντρικά ρούχα και τα statement κομμάτια;», αναρωτιόμαστε όλες και επιλέγουμε στη συνέχεια basic items.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα color trends οι πρώτες –και οι πιο εύκολες- σκέψεις που κάνουμε όταν προβληματιζόμαστε ως προς τι χρώμα πρέπει να φορέσουμε για να είμαστε κομψές και καλοντυμένες, ειδικά εν μέσω πανδημίας, μας οδηγούν σε basic γήινες αποχρώσεις, στο μαύρο, στο μπλε και στο άσπρο. Επειδή όμως είναι οι πρώτες σκέψεις μας δεν σημαίνει ότι είναι και οι πιο σωστές για αυτό πρέπει να περάσουμε και στις δεύτερες. Και αυτό μεταφράζεται στην παρακάτω στυλιστική συμβουλή: υπάρχουν και άλλα τρία χρώματα-συνώνυμο του καλόγουστου ντυσίματος και στα αποκαλύπτουμε αμέσως.

Copenhagen str F19 028

Κίτρινο
Ιδανικό για σταρένιες επιδερμίδες αλλά και βασικό στοιχείο color blocking looks, θα σε φωτίσει και θα κάνει όλα τα σύνολά σου να μοιάζουν πιο ακριβά από όσο είναι.

Copenhagen str F19 055

Πορτοκαλί
Φλογερό και δυναμικό, δεν περνά απαρατήρητο. Ούτε αυτό, ούτε η γυναίκα που το επιλέγει. Αν είσαι μελαχρινή θα δείχνεις sexy, αν είσαι ξανθιά απλά γοητευτική.

Copenhagen str F19 066

Μοβ
Το ultra violet ήταν το χρώμα του 2018 σύμφωνα με την Pantone και αυτή η σκούρα version του είναι η πιο stylish, αλλά και η πιο fashionable, και το 2020. Ξέχνα το λιλά, όταν ακούς «μοβ» από εδώ και μετά εκεί πρέπει να πηγαίνει το μυαλό… και το look σου.

Δες επίσης: Η Meghan Markle με δερμάτινο παντελόνι μας δείχνει πόσο fashionable είναι η ζωή έξω από το Παλάτι