#Styleinspo: 10 σύνολα με ankle boots που μπορείς να φοράς όλο το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
#Styleinspo: 10 σύνολα με ankle boots που μπορείς να φοράς όλο το φθινόπωρο

Το πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια θα γίνει ο πρωταγωνιστής της στυλιστικής καθημερινότητάς σου!

«A woman with good shoes is never ugly» (aka μια γυναίκα με όμορφα παπούτσια δεν είναι ποτέ άσχημη), έχει πει η Coco Chanel και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε. Τα παπούτσια ήταν, είναι και θα είναι πάντα το αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά ένα σύνολο και να βγάλει προς τα έξω τον πιο στυλάτο εαυτό σου.

Κι αν αυτό το φθινόπωρο θέλεις να δημιουργείς εντυπωσιακά και κομψά outfits στην καθημερινότητά σου, δεν έχεις παρά να πεις «ναι» στα ankle boots. Τα μποτάκια που σταματούν στον αστράγαλο ή αυτά που συνεχίζουν λίγο παραπάνω (είτε είναι flat, είτε με τακούνι) είναι η ιδανική, κομψή και πιο επίκαιρη λύση για όλη την ημέρα.

Ακόμα δεν είναι χειμώνας για να φορέσεις τις knee-high ή τις over-the-knee μπότες σου και να καλύψεις όλο το πόδι, αλλά δεν μπορείς και να φοράς τα flat σανδάλια ή τις πλατφόρμες σου. Τα ankle boots, λοιπόν, είναι αυτή η μέση και ultra stylish επιλογή για τους φθινοπωρινούς (και τους χειμερινούς) μήνες.

Και- εννοείται- ότι ankle boot δε σημαίνει μόνο μαύρο μποτάκι. Φυσικά και πρέπει να έχεις στη συλλογή σου ένα σε μαύρο χρώμα, που είναι και διαχρονικό. Όπως θα δεις, όμως, στην παρακάτω gallery μπορείς να επενδύσεις και σε leopard ankle boots συνδυάζοντάς τα με ασπρόμαυρα outfits ή σε λευκά, φορώντας τα με denim παντελόνι και neutral πανωφόρι. Όποιες κι αν είναι, πάντως, οι χρωματικές σου επιλογές και προτιμήσεις, ένα είναι το βέβαιο: ότι τα ankle boots είναι must κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου και δε θα σε αφήσει ποτέ να αμφιβάλλεις αν ταιριάζει ή όχι με το σύνολό σου! Γιατί πολύ απλά πηγαίνει με όλα!

Διάβασε ακόμα: Το φθινοπωρινό πανωφόρι που χρειάζεσαι τώρα υπάρχει και λέγεται shacket