Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός αδυνατίζει όσο κανένας άλλος

Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός αδυνατίζει όσο κανένας άλλος

Κολακεύει κάθε σιλουέτα.

Τα έντονα prints είναι «ο εχθρός» της σμιλεμένης σιλουέτας, αυτό είναι γνωστό. Τα ριγέ, καρό και floral μοτίβα δεν κόβουν πόντους -το αντίθετο προσθέτουν- στην εικόνα του σώματός μας, είτε στην mix-printed, είτε στην απλή εκδοχή τους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν θα τα φοράμε όλο το φθινόπωρο γιατί είναι στυλάτα και πολύ κομψά.

Αλλά αν το ζητούμενο από τα χρώματα των ρούχων που φοράμε είναι να αδυνατίζουν, τότε θα πρέπει να ανατρέξουμε σε άλλου είδους χρωματικούς συνδυασμούς και σε πιο «μονοχρωματικά» σύνολα. Ο κανόνας του one-color look, ο οποίος λέει πως αυτά τα σύνολα μας δείχνουν πιο αδύνατες, υπάρχει και είναι αληθινός πέρα για πέρα.

https://www.instagram.com/p/B15lviwIl4i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φέτος όμως έρχεται στην αναβαθμισμένη εκδοχή του και μας συστήνει την απόλυτη πρόσμιξη δύο χρωμάτων για εγγυημένα πιο λεπτή σιλουέτα. Αυτά είναι το μαύρο με το σκούρο καφέ. Αυτό το κομψό, σοφιστικέ color combo είναι σκούρο (οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι πιο επιρρεπής στο να μας τονίσουν τη σιλουέτα) αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Δεν μιλάμε για ένα απλό μαύρο, καφέ ή σκούρο μπλε σύνολο, μιλάμε για δύο από αυτά τα τρία χρώματα μαζί. Ιδανικός συνδυασμός για κορίτσια που θέλουν να είναι μέσα στη μόδα αλλά και να δείχνουν αρκετούς πόντους πιο λεπτές χωρίς να χρειαστεί να κάνουν καμία δίαιτα.
Δες επίσης: Aυτό το αξεσουάρ που αποπνέει νοσταλγία το χρειάζεσαι φέτος (και ας μην το ήξερες)