Μία δερμάτινη φούστα, 10 διαφορετικοί τρόποι να τη φορέσεις το 2020 (video)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία δερμάτινη φούστα, 10 διαφορετικοί τρόποι να τη φορέσεις το 2020 (video)

Ένα θηλυκό ρούχο που μπορεί να «σταθεί» και το πρωί αλλά και το βράδυ.

Συνώνυμο του sexiness και της edgy θηλυκότητας, αγαπημένο ρούχο των rock κοριτσιών, αλλά και βασικό συστατικό της γκαρνταρόμπας όλων των It-Girls των 90s, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δεν υπάρχει μέχρι και σήμερα γυναικεία ντουλάπα που να μην έχει μία μαύρη (ή σπανιότερα καφέ) δερμάτινη φούστα.

Το στοιχείο που κάνει αυτό το κομμάτι μοναδικό είναι ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με booties, ψηλοτάκουνες μπότες, αθλητικά και loafers, χωρίς να χάσει την «παιχνιδιάρικη» ταυτότητά του. Κοινώς μία δερμάτινη, mini φούστα δεν μπορεί να γίνει ποτέ βαρετή ακόμα και αν την φορέσεις με κουμπωμένο, ανδρικό πουκάμισο, brogues και ένα oversized μάλλινο παλτό. Σοφιστικέ μπορεί να φανεί, «αδιάφορη» δεν θα περάσει όμως ποτέ.
Και σε αυτό φαίνεται ότι συμφωνεί και η YouΤuber παρακάτω, η Jordyn Nicole, η οποία μέσα σε ένα πολύ σύντομο και στυλάτο βιντεάκι μας δείχνει 10 διαφορετικούς τρόπους να φορέσουμε τον χειμώνα του 2020 τη leather, mini skirt μας.

Διάλεξε ποιος από όλους ταιριάζει με τα ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου αλλά και με το στυλ σου και υιοθέτησέ τον άμεσα! Καλή προβολή!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 φούτερ για να ξεκινήσεις με αθλητική διάθεση τη νέα εβδομάδα