Sneakers & The City: Πώς να φορέσεις τα αθλητικά σου στην πόλη φέτος το φθινόπωρο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Sneakers & The City: Πώς να φορέσεις τα αθλητικά σου στην πόλη φέτος το φθινόπωρο

Το casual στυλ είναι η «νέα πολυτέλεια» για το 2020.

Το athleisure style δεν είναι ακριβώς επιλογή αυτό το φθινόπωρο, είναι κάτι σαν «μονόδρομος» και τα στυλάτα, αθλητικά παπούτσια μας βοηθούν ώστε αυτός ο «μονόδρομος» να μας «οδηγήσει» στη βελτίωση του στυλ μας και όχι στο να γίνει πιο «συνηθισμένο», πιο «αδιάφορο». Γι’ αυτό εφευρίσκουμε συνεχώς τρόπους να φοράμε διαφορετικά από την προηγούμενη σεζόν τα sneakers μας στην πόλη και στη ρουτίνα μας. Και φέτος βρήκαμε 8!

Το ότι τα sneakers μας, λοιπόν, τα φοράμε και με τα υπόλοιπα ρούχα μας, εκτός από την περιβολή του γυμναστηρίου, δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του κόσμου έχουν επενδύσει στην παραγωγή στυλάτων trainers και οι ιέρειες του athleisure style, aka αδερφές Hadid και Kendall Jenner, τα έχουν ήδη φορέσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, από τις επίσημες εμφανίσεις τους (εκεί δηλαδή που ήξεραν πως θα υπάρχει και φωτογράφος και κάμερες και τα πάντα) μέχρι casual βόλτες στη Νέα Υόρκη.

Και επειδή τα sneakers είναι πλέον βασικό κομμάτι όλων των look μας, και όχι μόνο των αθλητικών, παρακάτω θα δεις οκτώ κομψούς, ανεπιτήδευτους και πολύ μοντέρνους τρόπους να τα φορέσεις τον φετινό χειμώνα και να κάνεις τη διαφορά ακόμα και τώρα που η sporty «περιβολή» είναι πιο συνηθισμένη από ποτέ. Με σατέν φόρεμα, μονόχρωμο κοστούμι, δερμάτινο παλτό και πολλά άλλα chic ρούχα και αξεσουάρ, τα sneakers σου θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις φθινοπωρινά, mix&match σύνολα που θα εντυπωσιάσουν. Αν μέχρι τώρα τα φορούσες μόνο με φούτερ και denim παντελόνι… ήρθε η εποχή να αναθεωρήσεις.
Δες επίσης: Η Kim Kardashian φτιάχνει προστατευτικές μάσκες και αξίζει να τις δεις