Αυτή η εναλλακτική λύση φέτος για τα κολάν είναι εξαιρετικά κομψή

Sabine Camhi
Αυτή η εναλλακτική λύση φέτος για τα κολάν είναι εξαιρετικά κομψή

...και εξαιρετικά άνετη! 

Στη μόδα, υπάρχουν μερικά κομμάτια που δεν θα θεωρηθούν ποτέ κομψά. Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι τα κολάν. Σίγουρα, πολλοί τα φορούν, αλλά κυρίως στο σπίτι ή για κάποια μικρή δουλειά έξω. Η φετινή χρονιά έφερε πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανόμενων και στην μόδα. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ πως θα βλέπαμε διάσημους να φοράνε φόρμες με μπλέιζερ (Katie Holmes) ή φόρμες με τακούνια (δες παρακάτω)! Αλλά, το 2020 συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Τα κολάν που πιάνουν κάτω από τη φτέρνα είναι εξαιρετικά άνετα και στιλάτα! Και δεδομένου πως περνάμε τώρα το δεύτερο κύμα του COVID-19, η άνεση θα είναι το κύριο trend για το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2021.


https://www.instagram.com/p/CFc-JPyFdop/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά τα κολάν τα είδαμε για πρώτη φορά στην συλλογή ανδρικών ενδυμάτων του Jacquemus για τον φθινόπωρο του ’20. Στην πασαρέλα, ο Jacquemus συνδύασε ένα ζευγάρι κολάν που πιάνουν κάτω από την φτέρνα σε χρώμα oatmeal, με ένα πλεκτό bra top, ένα oversized λινό μπλέιζερ και σανδάλια. Το μοντέλο φορούσε επίσης μία μπαντάνα, και δύο τσάντες: ένα άσπρο τσαντάκι μέσης, και μια μικρή πράσινη τσάντα.

Μια σεζόν αργότερα, το στιλ αυτό έχει αποκτήσει τεράστια αναγνώριση. Τον Αύγουστο, μια blogger στο LA συνδύασε ένα ζευγάρι μαύρα κολάν, με δερμάτινες πλατφόρμες και ένα «τσαλακωμένο» παλτό.


https://www.instagram.com/p/CEVVcIYJyxO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αργότερα, η Camille Charriere φόρεσε ένα μαύρο ζευγάρι με μπλέιζερ ποζάροντας σε στύλο για pole dancing.


https://www.instagram.com/p/CF2b35UjYpg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kαι η Géraldine Boublil φόρεσε ένα ζευγάρι για την επίδειξη μόδας του Miu Miu.


https://www.instagram.com/p/CGAoVLKAhT1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Μάθε πως να κοντύνεις τα jeans σου τώρα