Micro-Fashion: Το πώς κρατάς την τσάντα σου λέει πολλά για το στυλ σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Micro-Fashion: Το πώς κρατάς την τσάντα σου λέει πολλά για το στυλ σου

Τι εννοείς «υπάρχουν πολλοί τρόποι»; Φυσικά και στους δείχνουμε ευθύς.

O Christian Dior έλεγε πως «μπορείς να καταλάβεις πολλά για μια γυναίκα από τον τρόπο που περπατάει», εμείς έχουμε να προσθέσουμε σε αυτό πως μπορείς να καταλάβεις πολλά γι’ αυτήν ακόμα και από τον τρόπο που κρατάει την τσάντα της. Μία κίνηση που όλες κάνουμε μηχανικά πολλές φορές μέσα στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να υποδηλώνει πράγματα για το στυλ και την αισθητική μας που ούτε εμείς οι ίδιες είχαμε σκεφτεί καλά καλά.

Παραδείγματος χάριν, το να την κρατάς από το ένα μόνο χέρι είναι ένδειξη αθωότητας, το να την περνάς σταυρωτά στο στέρνο σου δίνει ένα πιο rock style στο σύνολό σου. Το να την κρατάς και με τα δύο χέρια είναι girly, το να την έχει περασμένη στα μισά του βραχίονά σου είναι ό,τι πιο μοντέρνο αυτήν την στιγμή και το να την κρατάς λυγίζοντας τον καρπό σου είναι διαχρονικά κομψό.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις έξι νέους τρόπους για να κρατήσεις τις τσάντες που έχεις στη συλλογή σου, μικρές και μεγάλες, και να ανανεώσεις έτσι ολόκληρη την εικόνα σου χωρίς ουσιαστικά να προσθέσεις τίποτα στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Είναι αυτό που λέμε «να δεις με άλλη ματιά την ίδια εικόνα»… αλλά στο στυλιστικό του!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 straight jeans που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς συνέχεια