8 στυλάτοι τρόποι για να βάλεις τα jeans σου αυτήν την «περίεργη» περίοδο

Sabine Camhi
8 στυλάτοι τρόποι για να βάλεις τα jeans σου αυτήν την «περίεργη» περίοδο

Οι τάσεις ανακυκλώνονται, αλλά το denim παραμένει πάντα στα κορυφαία trends.

Από τα πιο κλασσικά κομμάτια που δεν λείπουν από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι τα τζιν. Και τώρα που δουλεύεις από το σπίτι είναι πιθανόν να έχεις πέσει σε μια ενδυματολογική ρουτίνα και να επιλέγεις κάθε μέρα ανάμεσα σε 2 ζευγάρια τζιν και 3 φούτερ, για παράδειγμα. Αν χρειάζεσαι, όμως, λίγη έμπνευση για να δεις με φρέσκια ματιά τα denim παντελόνια σου και να τα φορέσεις με πιο στυλάτους τρόπους, εμείς είμαστε εδώ για εσένα.

Παρακάτω θα βρεις 8 διαφορετικούς και εξαιρετικά κομψούς τρόπους για να βάλεις τα τζιν σου το υπόλοιπο 2020 αλλά και το 2021, ακόμα και για όσο βρισκόμαστε σε συνθήκες lockdown. Πολλοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν βασικά κομμάτια που σίγουρα θα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου, όπως κλασικά πλεκτά, ανδρικά πουκάμισα και fashionable γιλέκα.

Κανένα από τα τζιν που θα βρεις στην παρακάτω gallery δεν έχει περίεργα prints ή πατσγουόρκ, αλλά είναι 8 κλασσικά και εφαρμοστά παντελόνια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Ανήκουν σε τρείς κύριες κατηγορίες: Straight-legs, ψηλόμεσα και wide-leg. Συνέχισε παρακάτω για να βρεις τις προτάσεις και να αναθεωρήσεις το πώς φορούσες τα denim παντελόνια σου έως τώρα.

Δες επίσης: Neck Pouch: Γιατί να φορέσεις μια τσάντα γύρω από τον λαιμό σου;