Επτά κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να φοράς για πάντα

Sabine Camhi
Επτά κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να φοράς για πάντα

Δε θα βγουν ποτέ εκτός μόδας!

Οι τάσεις της μόδας συνεχώς αλλάζουν: νέες έρχονται, παλιές φεύγουν, αλλά κάποια “basic” κομμάτια αντέχουν στον χρόνο και δε βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας. Το πιο σημαντικό είναι να αγαπήσεις την γκαρνταρόμπα σου για τουλάχιστον μερικά χρόνια, αν όχι δεκαετίες. Το να αγοράζεις ρούχα και αξεσουάρ με διαχρονική αξία είναι σίγουρα ένας τρόπος για να υιοθετήσεις μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στη μόδα αλλά και για να διαμορφώσεις το προσωπικό σου στυλ με τρόπο διαχρονικό που δε θα σε «προδώσει» ποτέ.

Ο όρος capsule wardrobe ή αλλιώς γκαρνταρόμπα που περιέχει τα απαραίτητα κομμάτια για να είσαι πάντα in fashion, βρήκε πολλούς θαυμαστές το 2014 όταν αρκετές προσωπικότητες του χώρου της μόδας εφάρμοσαν τον μινιμαλισμό στην ντουλάπα τους και επικεντρώθηκαν στο να φοράνε ρούχα λιτά και κλασικά. Αν επιλέξεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους θα δημιουργήσεις ουσιαστικά μια γκαρνταρόμπα με περιορισμένο αριθμό κομματιών που μπορούν να συνδυαστούν τέλεια μεταξύ τους. Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που αξίζει να έχουμε «πάνω μας» για μια ζωή. Αυτά είναι και τα ιδανικά για να επενδύσεις και να προσθέσεις τώρα στην shopping list σου.
Αν, λοιπόν, υπάρχουν 7 κομμάτια που χρειάζεται η ντουλάπα μας όλο τον χρόνο και που οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν δεν τ’ αγγίζουν με τίποτα, είναι αυτά που θα βρεις παρακάτω.

Δες επίσης: Με αυτά τα πολύχρωμα μπουφάν θα ξεχάσεις το μαύρο puffer jacket σου