Style Update: 6 τρόπoι να φορέσεις τη mini φούστα σου τον χειμώνα

Sabine Camhi
Style Update: 6 τρόπoι να φορέσεις τη mini φούστα σου τον χειμώνα

Οι σωστοί συνδυασμοί για κομψή εμφάνιση, έχουν ως πρωταγωνιστή το πιο girly ρούχο.

H δυσκολία με τον χειμώνα είναι ότι πρέπει να ντυθείς αρκετά χοντρά για να μην κρυώνεις. Οι περισσότερες από εμάς βάζουμε στην άκρη έναν μεγάλο μέρος από τα πιο «λεπτά» ρούχα της γκαρνταρόμπας μας και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι φούστες, κυρίως οι μίνι, αφού ξέρουμε πως τα πόδια μας θα είναι εκτεθειμένα στο κρύο όταν τις φορέσουμε.

Παρ’ όλα αυτά, όσο περίεργο και να σου φαίνεται, οι μίνι φούστες είναι seasonless (μη-εποχιακές) όταν συνδυαστούν με τη σωστή μπλούζα. Με τη βοήθεια κλασικών παλτό, άνετων πουλόβερ και cool παπουτσιών, μπορείς να φορέσεις τη μίνι φούστα σου τον χειμώνα χωρίς να παγώσεις. Επιπλέον, για να το κάνουν ακόμη πιο εύκολο, οι οίκοι μόδας κυκλοφορούν αρκετές στυλάτες και κατάλληλες για τον χειμώνα φούστες, όπως για παράδειγμα καρό, τουίντ, πλισέ και δερμάτινες για να μας κρατήσουν ζεστές όσο και αν πέσει η θερμοκρασία.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να συνδυάσεις σωστά τις μίνι φούστες σου, οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν άνεση, ζεστασιά και στυλ. Δες τους παρακάτω!

Δες επίσης: Δες πώς μπορείς να φορέσεις τις πιο ζεστές χειμωνιάτικες μπότες