Τα casual σύνολά σου μπορούν να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα με αυτά τα styling tips

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τα casual σύνολά σου μπορούν να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα με αυτά τα styling tips

Aναβάθμισε τον κωδικό #6 και #2 εύκολα και απλά.

Δεν ξέρουμε αν θα μας λείψει το να μην στέλνουμε μήνυμα στο 13033 (ξέρουμε, καθόλου δεν θα μας λείψει, ρητορική είναι η ερώτηση) αλλά σίγουρα θα κάνουμε καιρό να αναπολήσουμε τις στιγμές που φορούσαμε μόνο φόρμες, φούτερ και κολάν και κυκλοφορούσαμε από το σαλόνι στην κουζίνα και από την κουζίνα στον δρόμο για περίπατο και jogging. Όταν γίνει η άρση του lockdown μπορεί να μην επιστρέψουμε αυτόματα στον τρόπο ζωής που γνωρίζαμε προ Covid-19 αλλά θα μπούμε σταδιακά σε μία τροχιά «επανένταξης» και αυτό μπορεί να ξεκινήσει από κάτι τόσο μικρό όσο το casual style μας.

Το sporty dressing όσο άνετα και πρακτικό και να είναι μπορεί να αποβεί θανάσιμα βαρετό και γι’ αυτό χαιρόμαστε που υπάρχουν τρόποι να το αναβαθμίσουμε μετά την άρση της καραντίνας και να βγούμε εκεί στον έξω κόσμο ντυμένες casual, αλλά με ένα «twist».

Γι’ αυτό στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 6 styling tips που θα αναβαθμίσουν τα καθημερινά σου σύνολα και θα τους προσδώσουν κάτι το πιο fashionable, το πιο «διαφορετικό». Δεν θα πάψουν να είναι casual αλλά δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου βαρετά και συνηθισμένα. Για να μπορείς να τα φοράς και μετά το lockdown χωρίς να ξυπνάνε στο μυαλό σου μνήμες SMS, σπιτιού και αυτοπεριορισμού.
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: Aυτά τα hoodies θα κάνουν λίγο πιο στυλάτη την καραντίνα σου