Eύκολα styling tips για να σου εφαρμόζουν σαν καινούργια τα παλιά σου jeans (video)

Διονυσία Καλαποθαράκου
Eύκολα styling tips για να σου εφαρμόζουν σαν καινούργια τα παλιά σου jeans (video)

Έχει χαλάσει η γραμμή ή η φόρμα τους; Δες πώς θα επαναφέρεις τα denim παντελόνια σου στην πρότερη κατάστασή τους.

Όλες έχουμε περάσει εκείνη την αμήχανη στιγμή όπου βάζεις το παλιό, αλλά πολύ αγαπημένο σου, jean παντελόνι και η μέση του έχει ξεχειλώσει. Κοινώς μπορείς να περάσεις πίσω από την πλάτη σου ολόκληρη την παλάμη σου και πάλι να μην νιώσεις ότι σε στενεύει. Υπάρχουν βέβαια και οι εντελώς αντίθετες περιπτώσεις. Εκείνες που το skinny denim σου είναι τόσο «skinny» που δεν κουμπώνει πια στη μέση. Μετά από τόσο καιρό καραντίνα, ίσως μάλιστα το να ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία είναι πιο συνηθισμένο από ότι στην πρώτη. Συνηθισμένο είναι και το να θέλει κόντεμα το jean σου και να μην μπορείς να το πας πουθενά εξαιτίας του lockdown για να στο «μαζέψουν» στο τελείωμα.

Πώς λύνεις, λοιπόν, όλα τα παραπάνω προβλήματα styling μόνη σου, εύκολα και γρήγορα από την ασφάλεια του σπιτιού σου; Πατώντας το play στο παρακάτω video της vlogger «Miss Alex». Το όμορφο αυτό κορίτσι μας δείχνει πώς με ένα μικρό κορδόνι μπορούμε να μαζέψουμε τη μέση, πώς με ένα λαστιχάκι μαλλιών μπορούμε να κερδίσουμε πόντους και να χαλαρώσουμε το μπροστινό κούμπωμα αλλά και πώς μπορούμε να κοντύνουμε μόνες μας το denim παντελόνι μας, χωρίς ραπτομηχανή, βελόνα ή κλωστή.

Όπως θα δεις και σε αυτό το video μόδας, μόλις τελειώσεις με τα tips της «Miss Alex», το τζιν παντελόνι σου θα δείχνει σαν καινούργιο και θα μπορείς να το φοράς ξανά και ξανά χωρίς να φοβάσαι ότι θα αλλοιωθεί η γραμμή του. Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Κομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες