Το 2021 μπορείς να πηγαίνεις στο γραφείο ντυμένη λίγο διαφορετικά αλλά πολύ κομψά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το 2021 μπορείς να πηγαίνεις στο γραφείο ντυμένη λίγο διαφορετικά αλλά πολύ κομψά

Τα business looks σου αναβαθμίζονται με πέντε πολύ απλά, στυλιστικά tricks.

Το 2020 ήταν μία χρονιά που -αποκλειστικά στυλιστικά μιλώντας- είχαμε όλες επικεντρωθεί στο loungewear. Πώς θα είμαστε άνετες και κομψές μέσα στο σπίτι, με ποια αθλητικά να συνδυάσουμε τη φόρμα μας, ποια πλεκτά φορέματα είναι άνετα για να βλέπεις Netflix στον καναπέ και διάφορες άλλες αντίστοιχες ενδυματολογικές ανησυχίες τριβέλιζαν το μυαλό μας. Όλες, προφανώς, προσαρμοσμένες σε συνθήκες εγκλεισμού και ανάγκες lockdown.

Το 2021, όμως, θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σε αυτό συμβάλει και η χρήση του εμβολίου από τον Ιανουάριο και μετά. Αργά, αλλά σταθερά, η τηλεργασία θα περιοριστεί και όλες θα γυρίσουμε πίσω στα γραφεία και στην εργασία μας. Το επαγγελματικό dress code και οι corporate εμφανίσεις θα ξαναμπούν στη ζωή μας (καλώς εχόντων των πραγμάτων) και γι΄αυτό εμείς φροντίζουμε να είμαστε από τώρα «προετοιμασμένες».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις πώς να αναβαθμίσεις τα σύνολα που φοράς στο γραφείο με μικρές μόνο προσθήκες στην αγοραστική σου λίστα. Έτσι θα είσαι καλοντυμένη, χωρίς όμως να είσαι υπερβολική ή εκτός των προβλεπόμενων ενδυματολογικών κανόνων που έχει κάθε εργασιακό περιβάλλον. Αυτό μεταφράζεται στο ότι «θα φορέσεις φυσικά πουκάμισο, αλλά δεν είναι ανάγκη να φορέσεις και πάλι το ίδιο λευκό πουκάμισο που έχεις κάνει ‘στολή’ τα τελευταία χρόνια».

Δες και τα υπόλοιπα styling tricks μας και δώσε στα κοστούμια, στα midi shirt dresses σου και στις φούστες κάτω από το γόνατο, την ανανέωση που τους αξίζει. Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Θα κάνεις Xmas party στο Skype; Δες ποια σκουλαρίκια θα αναδείξουν το στυλ σου!