Mε αυτό το απλό styling trick «θα διπλασιάσεις» την γκαρνταρόμπα σου χωρίς να ξοδέψεις τίποτα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Mε αυτό το απλό styling trick «θα διπλασιάσεις» την γκαρνταρόμπα σου χωρίς να ξοδέψεις τίποτα

Τα πάντα βασίζονται στους σωστούς συνδυασμούς, να το θυμάσαι αυτό!

Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε στην καραντίνα -ίσως και το μόνο- είναι το ότι μας έχει δώσει χρόνο να γίνουμε πιο δημιουργικές και να αξιοποιήσουμε πράγματα που έχουμε ήδη στον χώρο μας. Και όταν λέμε «πράγματα» δεν εννοούμε μόνο παλιά μαξιλάρια καναπέ, μακραμέ διακοσμητικά και πορσελάνες της γιαγιάς μας, αλλά και ρούχα που βρίσκονται στην ντουλάπα μας και περιμένουν να φορεθούν με τρόπους διαφορετικούς αλλά το ίδιο ευφάνταστους και κομψούς!

Και ένα πολύ καλό και απλό trick που θα μας δώσει κατευθείαν πολλά νέα σύνολα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουμε το παραμικρό, είναι το εξής: φοράμε το αγαπημένο μας lingerie φόρεμα σε midi ή maxi μήκος και από πάνω του βάζουμε ένα φαρδύ πουλόβερ. Αυτομάτως έχουμε δημιουργήσει ένα style combo που με την πρώτη ματιά φαίνεται να αποτελείται από μία σατέν ή μεταξωτή φούστα και ένα cozy top. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αξιοποιήσουμε και τα καλοκαιρινά μας φορέματα τώρα τον χειμώνα. Και ειδικά αυτόν τον χειμώνα που δεν βγαίνουμε από το σπίτι και ούτε μπορούμε να πάμε σε κάποιο επίσημο κάλεσμα για να τα βάλουμε εκεί.

Μπορείς να ολοκληρώσεις το comfy σύνολό σου με ένα ζευγάρι άνετες Ugg μπότες, με sneakers, ακόμα και με παντόφλες αν είσαι μέσα στο σπίτι όλη μέρα και δεν σκοπεύεις να βγεις ούτε για περίπατο ή ψώνια. Είπαμε, τώρα που έχουμε χρόνο ας εξαντλήσουμε τη δημιουργικότητά μας στα ρούχα μας, κάτι «καλό» θα βγει από αυτό!
Δες επίσης: Το 2021 μπορείς να πηγαίνεις στο γραφείο ντυμένη λίγο διαφορετικά αλλά πολύ κομψά